SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Her Gelişimde Yeni Hizmetler Görmek Beni Memnun Ediyor'

'Her Gelişimde Yeni Hizmetler Görmek Beni Memnun Ediyor'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Anadolu Kitap Fuarı’na katılmak üzere Malatya’ya gelen Malatya Eski Valisi Ulvi Saran ile birlikte Dünya Kayısı Ticaret Merkezi ve Lisanslı Soğuk Hava Deposunu gezerek incelemelerde bulundu. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında Malatya eski Valisi Prof.Dr. Ulvi Saran’a bilgiler aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya tarihinin en büyük hizmet ve yatırımlarının kazandırıldığını ifade etti. Başkan Gürkan, “Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, sosyal donatı alanları, sağlık, güvenlik ve kayısı ile ilgili tanıtım ofislerinin yanında aynı zamanda kongre merkezi ve kayısı müzesinin de bulunduğu kapsamlı bir mekân. Ticaret Merkezi’nin hemen yanında Lisanslı Soğuk Hava Deposunun da bulunduğu hakikaten Malatya tarihinin en büyük yatırım hüviyetini taşımaktadır” dedi. 

Malatya’da ciddi bir değişim dönüşüm çalışmasının olduğunu belirten Malatya eski Valisi Ulvi Saran, “Malatya’nın bu güne kadar çoktan kavuşması gereken günümüz ekonomik ve sosyal gelişimine özellikle kayısı gibi Dünya’da Malatya’ya bahşedilmiş çok önemli bir unsurun dünya ölçeğinde değerini bulması, Malatya ekonomisine gerekli katkıyı sağlaması açısından elzem olan bir çalışma çok iyi bir seviyeye getirilmiş durumda. Üretmiş olduğunuz ürünü dünya ölçeğindeki pazarlarda karşılık bulacaksa, dünya pazarlarına sunulacaksa mutlaka dünyadaki ekonomik yapılanmanın ve iktisadi kalkınmanın gerektirdiği tüm incelikleri, standartları karşılaması gerekiyor. Bu noktada Türkiye’de birçok üründe olduğu gibi kayısıda da geleneksel yöntem ve yaklaşımlarla hareket ediyorduk. Günümüzün kalkınma ve gelişme seviyesinde bunların yeni teknolojilerle uluslararası rekabette kalite ve standart normların gerektirdiği şekilde yeni boyutlar kazınması ve geliştirilmesi gerekiyordu. Bu gecikmelerin bugün sona erdirilmiş olduğunu güzel bir eserin yapılıyor olduğunu görmek memnuniyet verici. Çok uzun bir dönem Malatya’nın ihtiyaçlarına cevap verebilecek olduğunu gördüm. Bu güzel çalışmaları gerçekleştiren Sayın Başkanımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.  Böyle bir eserin meydana getirilmesindeki öncülüğü ve çalışmalarından dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı kutluyorum. Malatya’ya her gelişimde yeni hizmetler görmek beni memnun ediyor” şeklinde konuştu.  

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Necatin (1 yıl önce)
    Valla maketten başka bişey gördüğümüz yok tek gördüğümüz sayın valinin ağaçlandırdığı beydağı teşekkür ederiz kendisine...Biz şuan selahattin başkan sayesinde anca reklamlara bakıyoruz...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Ulvi saran döneminde yapılan yatırım lardan bahsetmiş sevgili malatyalılar bende biraz bahsedeyim.beydağı eteklerinin ağaçlandırılması.hekimhan köylü mahallesinde kayak merkezi ve otel,bu yatırım şu anda orda çürüyor..karakaya baraj gölünde gezinti ve tur teknesi,bu tekne sıfırdan imal edildi,suya indirildi fakat denge sorunun dan dolayı tekrar karaya çekildi bir yapım parası kadarda para harcandı,düzeltildi.istasyon kavşağı kültür ve kongre merkezi yanına milyonlar harcanarak kerpiç ev yapıldı...gerçekten te malatyamıza çok büyük hizmetler yaptı sayın vali..umutmak mümkün değil..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yorumsuz (1 yıl önce)
    Babasının tarikat şeyhi olması dışında pek de bir vasfı var mıdır tartışılır... kendini hukukun üstünde gören bir yönetim tarzı sergilemişti bir zamanlar.. isteyene çok örnek verebilirim
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Gurbet (1 yıl önce)
    Sayın Ulvi Saran Beydagini agaclandirarak en buyuk hizmeti siz yaptiniz.Keşke biraz daha kalsaydiniz da kalan yerleride agaclandirsaydiniz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Eleştiren (1 yıl önce)Gurbet isimli kullanıcı yorumuna
    Görmeyen bilmeyen de vali saran beydağının çoğunu ağaclandırmış sanacak ve .... topu topu ağaçlandırılan yer kaç hektar.ki valiyi yere göğe sığdıramadın. Çapsızlar.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Gönül (1 yıl önce)
    Sayın valim seni çok arıyoruz eski Malatya yapılan hizmetlerin tamamını senin yaptığını biliyoruz ama yokluğunda sahiplenenler oldu ama bazı adamlarda da huy olmuş yapmadıklarını yaptım demek
    %77
    %23
    Yanıtla