SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Elinden Gelenin En İyisini Yaptı"

0
Güncellendi - 2019-09-29 20:47:08
A- A+ PAYLAŞ

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig'in 6. haftasında sahalarında 3-0 galip geldikleri BtcTurk Yeni Malatyaspor maçıyla ilgili, "Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Bu çok güzeldi." dedi.

Bülent Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayarak, karşılaşmada çok güzel bir enerjilerinin olduğunu belirtti.

Maçın ilk 15-20 dakikasında saha ve adam paylaşımını iyi yapamadıklarını dile getiren Korkmaz, "Daha sonra oyunun hakimiydik. Golümüz de geldi. İkinci yarı daha aktif oynamaya başladık. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Bu çok güzeldi. Saha içi davranışlar çok olumlu ve pozitifti." diye konuştu.

Karşılaşmada bir gol atan Hakan Özmert'in, iki maçta oynamamasına karşın küsmediğini, kızmadığını ve çok çalıştığını aktaran Korkmaz, "Görev verdik, en iyisini yaptı. Bu çok güzel bir örnek. Şartlar ne olursa olsun, her zaman çalışmak zorundasınız. Olgun yaşıyla bu davranışı göstermesi beni ayrıca mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Antalya, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Resul (4 yıl önce)
    Hakem pozisyonlarda Antalya lehine karar verdi. Maçın ilk dakikalarında aatıf ın chabek e faulü kartlık tı. Hakem ince kıyım yaptı. Ancak genel oyun anlamında Antalya iyiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Ruşen malatya gol attida sayilmadimi Bülent hocami uyuyun dedi Maça degilde buraya gezmrye mi gelin dedi Maç öncesi 3 puan garenti diyen oyuncularin Yüzleri kizardimi topun arkasinda kim koştu Kabul edelim bu gün sahada malatya sporlu kimse yoldu
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    yedek kulübesine bakınca skoru değiştirecek birini göremiyorum sakatlar hariç
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (4 yıl önce)
    Biz iyi olmadığımız için sen direkten döndün..naylon malatyalı...
    0
    0
    Yanıtla