SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Herkes Üzerine Düşeni Doğru Yapsın"

0
Güncellendi - 2020-06-23 17:45:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Derebeyleri Taraftar Topluluğu temsilcileri ve bazı üyeler, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Derebeyleri Taraftar Topluluğu Temsilcisi Murat Alpay Malatyalıları, Malatyaspor çatısı altında toplamayı amaçladıklarını söyledi.

Derebeyleri Taraftar Topluluğu içinde Lise ve Üni Derebeyleri yapılanmasını oluşturduklarını belirten Alpay; “Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Malatyalıları bir araya getirmek için üniversite yapılanmasını oluşturduk. 25 üniversitede şuan aktifiz. Amacımız bütün üniversitelere giderek bu yapılanmayı genişletmek. BTC Türk Malatyaspor’umuza bundan önce hep destek oldunuz. Yaşadığımız zor süreçte de desteğiniz artarak devam ediyor. 6 milyon lira katkı sağladınız. Malatyaspor sevdalıları ve Malatyalılar adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Malatyaspor taraftarının yapmış olduğu etkinlikleri takdir ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, BTC Türk Malatyasporun, Malatya’nın ortak paydası olduğunu söyledi.

Türkiye’nin değişik yerlerinde 3 milyona yakın Malatyalının yaşadığına dikkat çeken Başkan Gürkan, “BTC Türk Malatyaspor sadece Malatya’da yaşayanların değil, memleketin dört bir yanına dağılmış tüm Malatyalıların ortak paydasıdır. Sahaya çıkan futbolcularımız bu 3 milyonun temsilcileridir. Aynı futbolcular Malatya’mızın onuru için mücadele ediyor. Spor insanları birleştiren en değerli sosyal etkinliktir. BTC Türk Malatyaspora sahip çıkmak için herkes elinden geleni yapmalı. 12 haftalık kötü periyot Göztepe maçıyla bitti. Birlik, beraberlik olduğu müddetçe her işi başarabiliriz. Takımın ligi iyi yerde bitireceğinden şüphemiz yok. Yeter ki herkes üzerine düşüne doğru biçimde yapsın” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Derebeyleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a kaşkol hediye ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Aspuzulu (3 yıl önce)
    Allah senden razı olsun başkanım.Hızır gibi yetiştin takımımıza.Ligde kalırsak en büyük pay sahiplerinden biri sen olacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Ha gayret,neden SMS yoluyla vb. yardım kampanyası neden düzenlenmiyor,paralar futbolcu hesabına yada EMİN OLUNAN birinde birikemezmi bilemiyorum benimki bir görüş.............gaye bu çıkmazdan kurtulabilmek........her şey Malatya için ..........................NE MUTLU MALATYALIYIM DİYENE................
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    Öncelikle Selahattin başkanımıza takıma karşı ilgi ve duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. TARAFTAR derneği başkanından ricam ise EKİP teki üyelerinin her daim başında olsun. Stada gelirken onların otobüsü ayrı olsun ki otobüslerde milleti rahatsız etmesinler. Ağzı argolu insanları ayırt etsinler aralarında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Allah başkanımızdan razı olsun. Vallahi bu galibiyet onun fedakarlığıyla oldu. Ya biraz takdir edin. Anca eleştirin. Neymiş maske. Hey yarabbi bu nasıl bir kafar. Eleştirecek birşey kalmadım. Töbeee
    0
    0
    Yanıtla
  • Üzerine düşeni yapmayanı herkes iyi biliyor.Sayın Bş.Belediye başkanımıza bir taraftar olarak teşekkürlerimi borç biliyorum.O ödemeleri yapmazsaydı göztepeye yenilirdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Önemli olan sadece vesadece gönülden Malatya’lı ve Malatyasporlu olmak şehri için takımı için fedakarlık yapmayı bilen yönetimden veya birilerinden menfaat beklemeden sıkı bir Malatya gönüllüsü olmak,Malatya’yı her şekilde iyi temsil etmek.Malatya gencinin yiğidinin bizleri gururlandırması.Başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Duyarlı vatandaş (3 yıl önce)
    Maşallah. ..barekallah. ..Ne maske var ne de sosyal mesafe!!!! Başkanın makamında korona yok herhalde!! Helal olsun...Büyük cesaret.. Toplumun önde gelenleri böyle davranirsa vatandaş ne yapsin!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Günahına girme bak biri çenesine takmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Konu futbol ama sen maskeden falan söz ediyorsun.Söylüyeyim aslında senin derdin sağlık falan değil.Başkanın takıma el atması belliki zorunuza gitmiş.Muhtemelen senin de masken yoktur.Ama çamur at izi kalsın diye yazmışssın.Evet şu pandemi süresince herkesin dikkat etmesi lazım ama burada elma ile armutu karıştırmak gibi bir yorum yapılmış.Burada maskenin arkasına sığınıp eleştiri yapanlar herkesin iyi bildiği yalaka ekibin üyeleridir.Bu saatden sonra benim gözümde bu klübün başkanı Sayın Selahattin Gürkandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Maskeler nerde maskeler
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Malatyalıyı Malatyaspordan soğutan adamlar ...
    0
    0
    Yanıtla