SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hiçbir Vatandaşımız Devletin Kapısından Boynu Bükük Dönmemeli"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyeti Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete ve Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ı ziyaret etti.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, beraberinde MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Kuluncak Belediye Başkanı  Erhan Cengiz, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre, partili yöneticiler ile birlikte Malatya’da yeni atanan kurum yöneticilerini ziyaret etti.

Fendoğlu ve MHP Heyeti, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilmeyerek, bu görevlerinin Malatya ve kendileri için hayırlı olmasını diledi.

Fendoğlu, ziyaretlere ilişkin açıklamasında, “Kurumlarımızın ve personellerinin yaşanan depremlerden dolayı çok önemli sorunları olduğunu biliyoruz. Tüm sorunların takipçisiyiz.  Tüm kurumlarımızdan ve değerli yöneticilerimizden Malatyalıların iş ve işlemlerini en kısa ve en hızlı şekilde sonuçlandırmalarını istiyoruz. Devletimizin ve hükümetimizin milletimize getirdiği ve sağladığı hizmetler Malatyalılara en kısa sürede ulaşabilmeli. Hiçbir vatandaşımız devletimizin kapısı olan kurumlarımızdan boynu bükük dönmemeli.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Selçuk sc (8 ay önce)
    Hiçbir vatandaş DEVLETİMİZİN kapısından boynu bükük dönmez......!!! Ama bu idarecilerin " Belediye başkanlarının belediye personelinin" Yanından boynu bükük döner konteyner iş yerinden yazıyorum bir lavabo ve su çekemeyen belediye ekibine sahibiz liyakatsız insalar başta olduğu sürece bizler sürünmeye devam ediriz.... size sesleniyorum ey belediye başkanı ve vekiller acizsiniz aciz boy göstermekten başka hiç birşeyiniz yok 159 dükkan koyupta lavabo gereksinimini düşünemeyen aciz insalar topluluğu bunlardan şehri ayağa kaldırmasını bekliyoruz yazık oldu bize yazık oldu memleketimize....
    %100
    %0
    Yanıtla