SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsız Görüntülerden Saptandı, Yakalandı

Hırsız Görüntülerden Saptandı, Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Bir işyerinden hırsızlık yapan şüpheli, polisin 56 saatlik güvenlik kamera görüntülerinin incelemesi sonucu kimliği belirlenerek yakalandı. Şüphelinin, 27 suçtan poliste kaydı bulunduğu belirlendi.

Konuyla ilgili olarak, İl Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"Battalgazi ilçesinde bir işyerinden 1 adet diz üstü bilgisayar, 1 adet masa üstü bilgisayar, 1 adet monitör, 1 adet oto teybi, 1 adet adaptör, 1 adet zaman ayarlama cihazı, kamera kayıt cihazı ve yaklaşık 125.000 TL değeri olan paketlenmiş tişörtün çalınması olayı ile ilgili; Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri olarak Faili Meçhul hırsızlık olayını aydınlatmaya yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 56 saatlik kamera görüntüsü izlenmiş, olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın T.Ö ( 27 adet suç kaydı mevcut) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, şüpheli çalmış olduğu malzemelerin bir kısmı ile birlikte yakalanmış, gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Taylor (1 yıl önce)
    Polis yakaladı, mahkemeye sevk edildi. Polis karakola gelene kadar sanık çeşitli indirimler,pişmanlıklar, iyihal vs.vs. serbest. kaldığı yerden işe devam...
    %100
    %0
    Yanıtla