SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlığa Vinçle Gitmişler, Konteynerle Birlikte Çalmışlar!

Hırsızlığa Vinçle Gitmişler, Konteynerle Birlikte Çalmışlar!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir konteynerde bulunan medikal malzemeleri, götürdükleri vinçle konteynerle birlikte çalan  2 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşilyurt ilçesindeki işyerinde 17 Mart'ta meydana gelen medikal malzemelerin çalınmasıyla ilgili Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğünce çalışma başlatıldı.

Düzenlenen operasyonla hırsızlık zanlıları T.A. ile V.U. yakalandı, çalınan ve şüphelilerce vinçle taşındığı ve değerinin 2 milyon lira olduğu bildirilen malzemeler de konteynerle birlikte ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adli mercilere sevk edilen 2 zanlı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Medikal malzemeler ise sahibine teslim edildi.

KONTEYNER KENT KLİMA HIRSIZI DA YAKALANDI
Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 9 ayrı konteynerde klima çalan zanlı da yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Battalgazi ilçesi Bulgurlu Mahallesi’nde bulunan Malet-2 Konteyner kentte meydana gelen 9 ayrı klima hırsızlığı olayı sonrası polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalarda olayları gerçekleştiren zanlının M.S.U. olduğu belirlendi. Zanlı düzenlenen operasyonla çaldığı klimalarla yakalanırken, polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AA- Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Bahse girerim (1 ay önce)
    Haber iki gün önce yapılmış. Bunlar şimdi dışarıda değilse ben de birşey bilmiyorum. En geç önümüzdeki hafta bırakırlar ama iş oralara kadar kalmayacaktır. 97644890097652236890975313357890864986 kez tecrübe ettik
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyadan (1 ay önce)
    Malatyali değillerse kovun birdaha gelmek üzere gitsinler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kerem tataoğlu (1 ay önce)
    yav arkadaş bu memlekette bir sürü gece bekçisi vardı ne oldu bunlara hiç biri ortada yok poliste yok dışarıdan adananın mersinin antepin cingenleri doldu buraya EY EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Tataogluna bekçilerin nerede görev yaptığını biliyormusun yazıyorsun şu an konteyner vs.. yerlerde cakili nobet tutuyorlar ve haftalık gece 60 saat üstü nöbetteler.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 ay önce)
    Suriyeliler kent dışından gelen romanlar nerdeyse 1 yıl boyunca şehri yağmaladı onlara neden herhangi bir işlem yapılmadı
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Onlara işlem yapılmıyor diye bunlara da işlem yapılmasın, ayrıca yapılmadığını nerden biliyorsun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • HasHacipMalatyalı (1 ay önce)Mehmet can isimli kullanıcı yorumuna
    Sen sor diye sevgili mehmet. adamlar yakala dert yakalamasa dert. Size iyilik yaramaz
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Yapılan hırsızlıkların yüzde 1 i bile yakalanmiyor benim lafım yakalanmasına falan değil bu kadar zaman o insanlar kenti yağmaladı da yetkililer in hiç birsey yapmamasına sözüm nerenize anlıyorsunuz lafi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Birşey yapamıyoruz.Psikolojimiz çok bozuk.Yeter artık.Bunların bir şekilde ortadan kaldırılması gerekiyor.Alacakları cezalarıda çok iyi biliyorlar.Bu şerefsiz mâhluklara iyi bir örnek lazım. Nasıl bir zamanda yaşıyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla