SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmetlerimizi İstişare Ettik"

0
Güncellendi - 2020-05-07 04:08:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Bülent Tüfenkçi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Büyükşehir belediyesinde bir araya gelerek, Malatya’ya yapılan yatırımlar ve hizmetler konusunda bir istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya katılan isimler, twitter hesaplarında yaptıkları paylaşımlarda, toplantının oldukça verimli geçtiğini vurguladı. Twitter paylaşımlarının altına yorum yapan takipçiler ise, sürekli sosyal mesafe kuralınına uymanın önemine dikkat çeken ve maske takma uyarısı yapan siyasetçi ve yerel yöneticilerin her iki kurala da uymamasını eleştirdi.

Toplantı katılımcıları twitter hesaplarından Malatya Büyükşehir Belediyesi önünde toplu fotoğrafla sona eren toplantı için şu değerlendirmeleri yaptı:

AKP Malatya Milletvekili MKYK Üyesi Öznur Çalık: Malatya'mızın yatırımlarını ve hizmetlerimizi istişare ettik.

AKP Malatya Milletvekili MKYK Üyesi Bülent Tüfenkçi: Malatya'mıza dair oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: Bir araya gelerek Malatya'mız özelinde istişarelerde bulunduk.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar: Verimli bir istişare toplantısını gerçekleştirdik.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder: Malatya'mızın yatırımlarını ve hizmetlerimizi istişare ettik

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca: Gerçekleştirdiğimiz istişare toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • muhammed (3 yıl önce)
    Malatya beter ol, bunlar bile fazla size.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (3 yıl önce)
    Çok verimli özelde istişareli bir toplantı gerçekleştirmişler. Bu büyük başarı için sizi tebrik ederim. Malatya size minnettardır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (3 yıl önce)
    Hiçbirinin bir faydası olmadi memlekete oldu diyen göstersin size oy vermedim iyi ki de vermemişim verenlere de müstehak her şey
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (3 yıl önce)
    Ahmet Çakır bundan iyiydi hizmet yaptı yol oksun alt yapı olsun asbes borularında su içiyorduk tertemiz su içiyoruz yollarımızı yaptı yaşam spor merkezi nikah sarayı yeni maski binası sanat sokağı sayamadığım yüzlerce hizmeti var Malatya’ya emeği çok ahmet çakırın bence borcuda yüksek tutulup halk karşısında bence itibarsızlaştırma yaptılar hizmetini bile unuttular adamın gelen gideni aratıyor dedikleri bu işte Ahmet Çakır benim babamın oğlu değil ama mütevazi bir kişiliği var ağırbaşlı bizim köye çok yardımı oldu su olsun yol olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Çımıktılı (3 yıl önce)
    Kapalı çarşıdan organize ye metro projemizi ilçe belediye başkanlarımız ile görüştük. En kısa sürede İNŞALLAH başlıyoruz. Diyecek sandım selahattin başkan. Aaa yok demi işçinin maaşını işkur üzerinden nasıl verir kar ederiz düşüncesinden sıra gelmemiştir doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (3 yıl önce)
    Fotoğrafa 5 dk bakınca ilim irfan hizmet bilim Sanat beyin fırtınası tekniği ile devrim akıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Makbule (3 yıl önce)
    Körler sağırlar birbirini ağırlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan Kardes (3 yıl önce)
    Dunyaya ornek bir calisma ve azimle enguzel sekilde mucizeler yaratan bu insanlara nekadar tesekur etsek azdir.. Herkes gordu nekadar guclu ve inancli bi sekilde nasil hizmet veriliyomus..
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNC (3 yıl önce)
    Şu toplu fotoğraftan sonra yapılan açıklamalar çok komik, toplantı ile ilgili hiçbir açıklama yapılmamış, hangi hizmetler tamamlanmış? hangileri bitmemiş? bitirilmesi için hangi girişimlerde bulunacaklar? neler yapılacak ? özetle bir bilgi paylaşılsaydı iyi olurdu, bizde vatandaş olarak haberdar olurduk. Çok verimli bir toplantı olduğunu nereden bilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Reklamlar. Reklamlar. Hayal gücünüzün çok daha ötesinde güzel hizmetler için istişare şart
    0
    0
    Yanıtla
  • ABdulaziz (3 yıl önce)
    Çok verimli geçmiştir inş kokusu çıkar yakında
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (3 yıl önce)
    şaka gibi önceleri sadece taş değiştiriliyordu bu dönemde sadwce su borcu icraya konuluyor hizmet olarak başka
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Çay kahve biraz da istişare olsun artık. Ancak bu toplantı parti toplantısı olmuş. Olsa olsa partinin icraatları görüşülmüştür. Sonuçları paylaşmamışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yazihanli (3 yıl önce)
    Ahmet ÇAKIR'ın gelmemesi ÇOK MANİDAR. Eeeee 20 binTL ye işi tamamlamıştım sayın başkan. Gürkan, ÇAKIR'ın hizmetlerini baltalamak için elinden geleni yaptı. Şuan Çakır'In yaptıgı hizmetlerin %10 unu yapamadı. Hı AHmet Çakır'ı da halleden şelalecilerdi.... DEMEKKİ NEYMİŞ: GELEN BAŞKAN SAYIN GÜRKAN'ıN YAPTIM DEDİĞİ AMA YAPMADIĞI HİZMETLERİ TEK TEK İFŞA ETMELİ!!!! (etme bulma dünyası... )
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediye personelimisin Gürkan bu kriz döneminde ne yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)Spor isimli kullanıcı yorumuna
    Yönetici olduğunu iddia edenlerin yöneticilik kumaşlarının kalitesi, yöneticilik kabiliyeti kriz dönemlerinde ortaya çıkar. Yönetici mazeret değil çözüm üretendir. Usta sürücü, şehir caddelerinin bomboş olduğu anlarda değil, yoğun trafikte belli olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet44 (3 yıl önce)
    Allah aşkına şu osmanın ne vizyonu var ki ne misyonu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Hangi hizmetleri? Olmayan hizmetleri mi istişare etmişler?
    0
    0
    Yanıtla