SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzurevi'nde Sinema Keyfi

A- A+ PAYLAŞ

Vali Süleyman Kamçı, Huzurevi sakinleriyle birlikte film izledi. Uluslararası 6. Malatya Film Festivali devam ederken, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, huzurevinde kalan yaşlılarla birlikte Onur Yağız’ın yönettiği  ‘Patika’ adlı filmi izledi.

Film öncesinde kısa bir açıklama yapan Vali Süleyman Kamçı, “Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında biz Huzurevindeki yaşlılarımızı unutmadık.   Onlarla birlikte bir kısa film izlemek istedik. Onların da sinema keyfini yaşamasını istedik. Aralarında sinemaya giden var belki ama çoğu gidemiyor. Biz de bu vesileyle, yaşlılarımızla birlikte bir sinema filmini izleyerek birlikte vakit geçireceğiz” dedi.

Ankara ve Antalya’da en iyi kısa film ödülü aldı

1986 yılında Fransa’da doğan ve Sorbonne Üniversitesi’nde edebiyat, tiyatro ve sinema eğitimi alan Onur Yağız’ın ilk filmi olan Patika, baba-oğul ilişkisini anlatıyor. Film, 50. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ve 25. Ankara Film Festivali’nde En İyi Kısa Film ödülünün sahibi olmuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız