SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İçişleri'nden Market ve Toplu Taşıma Genelgesi

0
Güncellendi - 2020-03-24 01:03:30
İçişleri'nden Market ve Toplu Taşıma Genelgesi
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ek bir genelge daha gönderdi.

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, il ve ilçelerdeki küçük, büyük tüm marketler en fazla 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verebilecek.

İl ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirler arası toplu taşıma araçları yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50'si kadar yolcu taşıyacak.

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise, içerden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmayacak.

Genelgeye göre, market içindeki en fazla müşteri sayısı, müşteriye doğrudan hizmet sunulan toplam alanın onda biri kadar olacak.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatyam (4 yıl önce)
    trafik zabıta bu şehirde stad önündeki seyyar satıcıları kaldırmaktan başka ne iş yapıyor trafik zabıta servisleri otobüsleri durdursun bakalım içinde nasıl fazla adam var diye
    0
    0
    Yanıtla
  • ABUZER (4 yıl önce)
    saat 22 den sonra merkezden dilek mahallesine işten gece 23 de çıkıyoruz eve gidemiyoruz parklarda bahçelerde mi yatalım çalışmak zorundayız seferleri kaldırmakla virüsü ortadan kaldırmadınız cebiniz biraz rahat etti peki çalışıp eve ekmek götüren bizler ne yapacağız düşünen yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (4 yıl önce)
    Yolcu taşıma ile ilgili bölümü yazmayı unuttunuz diyicem ama wardir bi sebep izin mi alamadiniz yoksa... Şehir içi ve şehirler arası yolcu taşıyan buna motas dahildir kapasitesinin yüzde 50 den azını almak zorunda...yolcular birbirine temas etmeyecek şekilde seyahat edecekler diyor... Ama Malatya'da halen üst üste taşıma yapılıyor sizi ve yöneticileri Allah'a havale ediyoruz...
    0
    0
    Yanıtla