SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İddialı Konuştu: "Fenerbahçe Maçını da Kazanacağız"

0
Güncellendi - 2018-08-16 00:19:41
İddialı Konuştu:
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un sağ bek oyuncusu Muenfuh Sincere Seth, "Dışarıda kazanmak bize özgüven verdi. Bu özgüveni evimizde oynayacağımız ikinci maçta göstereceğiz. Umarım ikinci maçımızı da alacağız" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Sincere Seth, lige galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Seth, sezona 3 puanla başlamanın önemli olduğuna değinerek, "Birçok arkadaşımızın bir araya gelmesiyle oluşan takımın gösterdiği özverili oyunla kazandığımız için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Biz bunun için çok çalışmıştık. Bu galibiyeti de istiyorduk. Bir şekilde de bu galibiyeti aldığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Göztepe karşılaşmasında aldıkları galibiyetle özgüven yakaladıklarını dile getiren Sincere Seth, "Dışarıda kazanmak bize bir özgüven verdi. Bu özgüveni evimizde oynayacağımız ikinci maçta göstereceğiz. Umarım ikinci maçımızı da alacağız" dedi.

Sincere Seth, Fenerbahçe maçında  görev almak istediğini ifade ederek, "Bu tabi ki hocamızın kararı olacak. Ama bana 'oyna' derse, formayı verirse, ben her zaman oynamak için hazırım. Büyük maçlar tabi ki başka olur. Umarım kazanacağız" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • suat dayı (5 yıl önce)
    sabreden derviş, muradına ermiş.... aferin yeğenime, çalıştı, azmetti , mücadele etti, en sonunda formayı kaptı. maçta iyi de mücadele etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Daha 20 yaşında inş ilerde iyi bir rakama satar iz ..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bu da oynama fırsatı verildikçe Arturo Mina gibi bir yıldız olacak.Potansiyeli çok yüksek bir oyuncumuz.Neden ikinci bir Abuzer imiz olmasın.
    0
    0
    Yanıtla