SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM'de Emeği Geçenlere Plaket

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:20
İGM'de Emeği Geçenlere Plaket
A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, İl Genel Meclisi’nin eski Başkanları Bekir Çelik ve Abdurrahman Atay ile meclisin toplantılarını aralıksız takip eden bazı basın mensuplarına plaket verdi. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından feshedilecek olan ve son toplantısını Mart ayı başında yapan İl Genel Meclisi’nde plaket töreni yapıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, geçtiğimiz günlerde meclis üyelerine plaket verdikten sonra bu kez de eski başkanlar ve meclis toplantılarını takip eden basın mensuplarına plaketlerini verdi. 

Meclis Başkanı Naci Şavata, İl Genel Meclisi’nin ilk kurulduğu dönemde başkanlığa getirilen ve 2005-2007 yılları arasında görevi yürüten Bekir Çelik, Meclis’in ikinci Başkanı olan Abdurrahman Atay, İl Özel İdare Yazı İşleri Müdürü Bülent Coşkun, Yeni Malatya Gazetesi Muhabiri Güler Hazar, Malatya’ya Bakış Gazetesi Muhabiri Gürhan Selan ile İl Genel Meclisi özel kalem ve bazı personele plaket verdi.

Plaket töreninde konuşan İl Genel Meclisi’nin İlk Başkanı Bekir Çelik: “İl Genel Meclisi başkanlığını Vali Bey’den devralarak bir dönem yürüttüm. Benden sonra da 2 arkadaşım meclisi bu günlere getirmiştir. Her şeyin bir sonu olduğu gibi İl Genel Meclislerinin de devri kapanmıştır” ifadelerini kullandı. 

İl Genel Meclisi’nin 2007-2009 yılları arasında başkanlığını yürüten Abdurrahman Atay ise “İl Genel Meclisleri Malatya genelinde büyük hizmetlerin altına imza atmış, büyük işler başarmış ve Naci Şavata başkanlığında hizmetler bu günlere kadar başarı ile getirilmiştir. Hükümetimizin aldığı bir karar sonucunda İl genel meclisleri feshedilmiş ve yetkileri de büyükşehir belediyemize devredilmiştir. Belediyemiz yöneticilerine teşekkür ederek, özelikle kırsaldaki hizmetlerin aksamadan devam ettirilmesini temenni ediyoruz. 9 yıllık süreç içinde emeği geçen tüm personele ve bizleri sürekli takip eden basın mensuplarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Meclisin son başkanı Naci Şavata ise emeği geçen herkese teşekkür ederek: “Bildiğiniz üzere İl Genel Meclisleri 30 Mart tarihi itibari ile kapanıyor. 9 seneyi aşan bir sürede 3 başkan olarak bu meclisi biz idare ettik. Allah hepimizden razı olsun” şeklinde konuştu. 

Meclisin 9 yıllık süreci içerisinde başkanlığını yapan 3 başkan yan yana gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız