SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Ayrı Kazada 13 Kişi Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:10
İki Ayrı Kazada 13 Kişi Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

İŞÇİ MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ, 10 YARALI..

Malatya’da işçileri taşıyan minibüsün takla atması sonucu 10 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Cumartesi akşam 19.30 sıralarında Malatya-Sivas karayolunda Arguvan ile Yazıhan ilçeleri yol ayrımı civarında meydana geldi. 23 DV 154 plakalı minibüsün takla atması sonucu 10 kişi yaralandı. Yaralılardan Gıyasattin Karaman (27), Necmettin Köprü (32), Okan Genç (22), Vatan Zoray (24) isimli işçiler 112 ambulanslarıyla Turgut Özal Tıp Merkezi’ne, Mehmet Demirelli (45), Cihan Bulatay (22), Yunus Kaya (38), Hasan Karaman (33), Fevzi Tuştırnak (22) ve Yahya Güzel (35) ise Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kazada yaralanan işçilerin Malatya-Sivas karayolunu genişletme yapımında çalıştığı ve iş dönüşü kaza geçirdikleri öğrenildi. Bu arada, Vali Vasip Şahin ve Devlet Hastanesi Koordinatörü Dr. Abdulvahap Boztepe, Devlet Hastanesi’ne gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldılar. Yaralılara ‘Geçmiş olsun’ diyen Vali Şahin yaptığı açıklamada, “Şarampole yuvarlanıp 2-3 takla atan minibüste bulunanlar yaralanmış. 4’ü hafif yaralı, 5’i de ağır yaralı. Hem devlet hem de üniversite hastanelerinde tedavi altına alındılar” dedi.

KAMYON ARKADAN ÇARPTI..

Doğanşehir Dedeköy mevkiinde de kamyonun otomobile çarpması sonucunda 3 kişi yaralandı.

Kaza, Cumartesi gece 22.30 sıralarında Malatya-Adıyaman Karayolu Doğanşehir ilçesi Dedeköy mevkiinde meydan geldi. İddiaya göre; 49 AS 763 plakalı kamyon seyir halinde iken önünde aynı yönde seyir eden 44 KK 600 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kaza da otomobilde bulunan Burhan Yıldızhan, Nihat Ardaş ve Mehmet Bilgili adlı şahıslar yaralandı.

Yaralılar kaza yerine giden ambulanslar ile Malatya Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındılar.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız