SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Bilek Tek Yürek' Yarışması

0
Güncellendi - 2017-10-30 16:56:33
'İki Bilek Tek Yürek' Yarışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubunun birlikte düzenlediği “İKİ BİLEK TEK YÜREK”  adlı bilek güreşi etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti.

Sanat Sokağında bulunan Gençlik Merkezinde yapılan İki Bilek Tek Yürek isimli etkinlik sekiz engelli ve sekiz genç olmak üzere on altı yarışmacının katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmalarının ardından kura çekimiyle başlayan turnuva dostluk içerisinde ve kıran kırana geçen müsabakalara sahne oldu. Etkinliğe katılan yarışmacı ve izleyenler keyifli anlar yaşadı.

Programa katılan Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Ateş “ Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubuyla ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz İki Bilek Tek Yürek adlı etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Bu müsabakalarda amaç Engelli ve Gençlerin toplumda bir adım önde olduğunu belirtmek ve yine engellilere yönelik bir farkındalığı gençler arasında uyandırmaktır. Yararlı ve güzel bir etkinlik olacağını düşünüyoruz. Bu düşüncelerle bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır ve Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterimiz Sayın Abdullah Pektaş’a teşekkür ediyorum”dedi.

Etkinliğe katılan Engelliler Çalışma Grubu Üyesi Fatih Batı “Gençlik Meclisi ve Engelliler Çalışma Grubunun beraber düzenlediği bu programda aslında amaç dostluğu ve engellilerin neler yapabileceğini göstermektir. Aramızda bir fark yoktur ve tek farkımız bizim yürüyemiyor olmamız. Tek sıkıntı insanların kafasında oluşan engellilik ve bu sıkıntıyı aştığımız sürece aslında bir problem kalmayacaktır. Önemli olan burada maç kazanmak değil dostluk ve arkadaşlık içerisinde vakit geçirmektir. “ dedi.

Programın sonunda yarışmaya katılan herkese çeşitli ödüllerin yanı sıra katılım sertifikası verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız