SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem ve İki Doğanşehirli.. Biri Oyuncuydu, Diğeri Futbolcu

Deprem ve İki Doğanşehirli.. Biri Oyuncuydu, Diğeri Futbolcu
A- A+ PAYLAŞ

Almanya Süper Ligi Bundesliga'da yer alan Borussia Dortmund forması giyen, ailesi aslen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinden olan milli futbolcu Salih Özcan'ın da büyük depremler nedeniyle büyük endişe yaşadığı belirtildi.

Anne ve babası işçi olarak Doğanşehir'den Almanya'ya giden, kendisi 1998'de Köln'de dünaya gelen Salih Özcan, Alman pasaportu taşımasına rağmen Türk Milli takımını tercih etmişti.

Depremin ardından, genç futbolcunun duyguları Fotospor Gazetesi'nde şöyle yer aldı:

"* Benim için de bir darbe oldu. İlk gece düzgün uyuyamadım. Ailemin iyi olup olmadığı düşüncesiyle aklım hep oradaydım. Birçok arkadaşım yardım etmek için oraya uçtu.

* Kolay olmadı" diyor. Burada her şeyi bir şekilde yapmaya çalışıyorsun. İnsanların tekrar iyileşmesine yardımcı olmak için her şeyi yapmaya çalışıyorsun. Burada nefes almak bile zor. Bir yere yemek yemeye çıksanız bile  yanlış geliyor. Bu bir felaket.

* Şahsen benim için sahaya çıkmak hiç kolay olmadı. Garip bir duyguya kapıldım. Maçtan önce otelde yattım ve nasıl odaklanabileceğimi, bu oyunu nasıl oynayabileceğimi düşündüm."

DOĞANŞEHİRLİ OYUNCU DEPREMDE CAN VERDİ..
Öte yandan, aslen Malatya- Doğanşehirli olan oyuncu Çağdaş Çankaya ile müzisyen eşi Zilan Tigris'in, 6 Şubat'taki depreme Diyarbakır'da yakalandıkları, Yenişehir İlçesi Ofis Semti'ndeki 9 katı Sözel Apartmanı'nın çökmesiyle yaşamlarını yitirdikleri öğrenildi.

Oyuncular Sendikası, yaptığı açıklamada "Meslektaşımız Çağdaş Çankaya ile müzisyen eşi Zilan Tigris hayatını kaybetti. Çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ olsun. Tüm sevenlerine sabır diliyoruz" ifadesine yer verdi.

Çankaya’nın rol aldığı dizilerden Kuruluş Osman’ın yapım şirketi Bozdağ Film açıklamasında “Hepimizi derinden yaralayan deprem felaketinde Kuruluş Osman dizimizin değerli oyuncusu Çağdaş Çankaya ve müzisyen eşi Zilan Tigris’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli oyuncumuz Çağdaş Çankaya’ya, eşine ve depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanınız cennet olsun” mesajını yayınladı.

malatyahaber.com- fotospor.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız