SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Futbolcu Elazığ Maçında Yok

0
Güncellendi - 2017-03-31 03:28:12
İki Futbolcu Elazığ Maçında Yok
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da, forvet oyuncusu Jonathan Ayite ile sol bek oyuncusu Ferhat Kiraz (fotoğraftaki) sakatlıkları dolayısıyla Elazığspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ligde 50 puanla zirvede yer alan sarı kırmızılılar, ligin 26’ncı haftasında İstanbul’da Doğu Derbisi’nde Elazığspor ile karşılaşacak. Liderde forvet oyuncusu Jonathan Ayite ile sol bek oyuncusu Ferhat Kiraz sakatlıklarından dolayı, orta saha oyuncusu Sedat Ağçay ile sol bek oyuncusu Osman Fırat ise kart cezalısı olmalarından dolayı Elazığspor maçında kadroda yer alamayacak.

Hafta içerisinde takımla birlikte çalışan forvet oyuncusu Jonathan Ayite’den son kontrolünde kötü haber geldi. Ayite’nin sol ayak topuğunda çatlak tespit edilirken, tecrübeli futbolcunun Elazığspor maçında kadroda yer alamayacağı bildirildi.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan sol bek oyuncusu Ferhat Kiraz’ın da Elazığspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

SAK VE SADIK’TA PROBLEM YOK

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Mehmet Sak, lige verilen arada takımla birlikte çalışmalara başlamıştı.

Sol bekte yaşanan sıkıntı nedeniyle teknik heyetin yoğun olarak üzerinde durduğu Mehmet Sak’a görev verilmesi halinde Elazığspor maçında oynayabileceği kaydedildi.

Takımda hafif sakatlığı bulunan defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, hafta içerisinde kondisyoner Evrim Esendemir nezaretinde çalışmıştı.

Son antrenmanlarda takımla birlikte çalışan Çiftpınar’ın Elazığspor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • abuzer yasa (6 yıl önce)
    Malatya spor Elâzığ'ı rahat yenecek bundan kimsenin kuşkusu olmasın bütün taraftarı maça davet ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hamamcilar (6 yıl önce)
    Takim oyunu oynayan Malatyaspor bu maci alacak gucte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Insallah maci aliriz hocamiza ve oyunculara güveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (6 yıl önce)
    Kötü haber... sakatlık konusunda maalesef sürekli sıkıntı yaşıyoruz. İnşaallah başka sakatlıklar olmaz ve yolun sonu şampiyonluk olur.
    0
    0
    Yanıtla