SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Silahlı Saldırı Olayının Failleri Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-04-23 02:27:25
İki Silahlı Saldırı Olayının Failleri Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

İki ayrı silahla yaralama olaylarının failleri, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından 2 silah ve bir miktar narkotik madde ile ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı, 2'si ise Adli Kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

OLAYLAR..

19 Nisan Pazar günü 15.15 sıralarında İskender Mahallesi Neşriyat Sokakta, bir otomobilin içerisinde oturan M.Ö. adlı şahıs silahla vurularak yaralanmış, E.D. adlı şüpheli olaydan sonra kaçmıştı. Otomobilde bulunan bir şahısta da narkotik içerikli hap ele geçirilmişti.

İkinci olay Pazar'ı 20 Nisan Pazartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra Sarıcıoğlu Mahallesi'nde meydana gelmişti. Hamd Sokak içerisinde pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 1 kişi yaralanmıştı.

4 ŞÜPHELİ YAKALANDI..

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, her iki olayla ilgili 4 şüpheliyi yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü, yakalanan şahıslarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"19-20 Nisan 2020 tarihlerinde meydana gelen Ateşli Silahla Yaralama olaylarının failleri olan E.D, C.B.A, A.E.A ve A.Y isimli Şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğümüz Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda 20.04.2020 günü yakalanmıştır. Olaya karışan taraflardan 1 adet pompalı tüfek, 1 Adet tabanca, 7 adet fişek ve bir miktar narkotik madde ele geçirilmiştir.

Şahıslar 21.04.2020 günü mevcutlu olarak Adli Mercilere sevk edilmiş, E.D isimli şüpheli iki dosyadan ayrı ayrı tutuklanmış, E.A.isimli şüpheli bir dosyadan tutuklanmıştır.

C.B.A ve A.Y isimli şüpheliler ise tutuklama istemiyle sevk edildikleri Mahkeme tarafından Adli Kontrol şartı ile salıverilmiştir."

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız