SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Yarıya İyi Başlayacağız"

0
Güncellendi - 2017-01-08 17:04:10
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, kamp sürecinin verimli geçtiğini ifade ederek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

Antalya kampında gazetecilere açıklamada bulunan Buz, “Devre arası kamp çalışmalarımız çok verimli geçiyor. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıp, galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.

Tecrübeli teknik adam, devre arası hazırlıkları kapsamında Giresunspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadıklarını anımsatarak, şunları söyledi:

“Kamp süresince arkadaşlarımız çok iyi şekilde çalışıyoruz. İnşallah herhangi bir sakatlık problemi yaşamazsak, Malatya’ya, Sivasspor maçının en iyi on birini bularak, hazır bir şekilde döneceğiz. İyi hazırlanıyoruz. Takımda iyi bir hava var ve bu bize olumlu yansıyacaktır. İkinci yarıya 3 puan ve moralli olarak başlayacağız. Kamp çalışmaları çerçevesinde Giresunspor ile ciddi bir hazırlık karşılaşması oynadık. Hazırlık maçında bütün oyuncularımıza şans vererek, performanslarını ve son durumlarını gördük. Bu anlamda eksiklerimizi de tespit ettik. İkinci yarıya kadar hazır hale geleceğiz.”

Yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını dile getiren Buz, “Giresunspor ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasında yeni transferlerimizi de oynatma imkanı bulduk. Sol stoperde sıkıntımız vardı. Bunu da Sezer Özmen ile gidereceğimize inanıyorum. Ahmet Aras’ta aynı şekilde faydalanacağımız bir arkadaşımız. Bu anlamda yeni transferlerimizin takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • SportmenN (7 yıl önce)
    BEŞİKTAŞ SPOR KULUBÜNDEN Olcay Şahan, Kerim Frei, Veli Kavlak, Luiz Rhodolfo ve Aras Özbiliz’e kulüp aranmaya başlandı......Sayın Başkan Bu futbolcularla bir ilgilensen Gücün yeterse....Bize Futbolcu Lazım Kadroya girememiş Futbolcu deyil.......!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Sedat bu takımın Kaptan-ı ve lideridir2. 3 maçın dışında görevini yaptı bu düşmanlık niyedir anlayamadım. Transferde takımdaki ekonomik dengeleri bozmadan gereği yapılmalı aksi fayda yerine zarar verir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Bassskannn lig başlıyor ve trasfer yapmadınız bu sene bukadar yakınken şampiyonluga. Eğer ki şampiyon olamazsak sorumlusu sensin bunu iyi bil bide tabiki belediye başkanı bakalım nasıl olacak hersey
    0
    0
    Yanıtla
  • tayfun 44 (7 yıl önce)
    göztepe sivas iyi transferler yaptı iyi adamları hemen kaptı adamlar şampiyonluga inanmışlar ve halende transfer yapıyorlar malatyasporumuz neyi bekliyor elde kalan ucuz takımda forma şansı bulamamış futbolcular zaten iyi olsalardı takımları bırakırmıydı sona kalan dona kalır şampiyonluk biraz zor ilk altı belki
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    2.devre başlıyor..hocam hep diyordun bu takıma takviye şart.hani kimi aldınız...şans hep bize gülmez...bu kadroyla play off u zor görürsünüz benden söylemesi..
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat.. (7 yıl önce)
    hoca sedat sevdasindan vazgeçmediği müddetçe bu takim istikrar bu la maz. buda en büyük ihanettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KATILIYORUM
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Sezer ozmen iyi transfer ancak ahmet arasla pivot santrafor problemi cozulmez bu takima sol bek arti sedat in yerine tecrubeli iyi bir transfer sart amutu da son maclarda cok etkisizdi kesinlikle iyi guclu bir golcu sart 10 numara forvet arkasinda ara pas atan iyi bir oyuncuyada acilen ihtiyac var haftaya sivas burada bize acimaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Hocam takım da sol bek eksik stoperle dolmaz mehmet sak ile Osman Fırat kendilerine güldürüyor sol bekde orta sahaya adam lazım aldığınız santifor 11 de oyuncak adam değil kandırma kendini sizde iyi biliyosunuz 4 nokta trasfer den 1 tanesi sezer 3 tanesi duruyor sol bek sedatin yerine bir adam birde santofor lazım takdir sizin tabi biz eleştirinin hakkını helal bir şekilde devam ettiricez
    0
    0
    Yanıtla