SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlaçlama Gece-Gündüz 70 Ekiple Sürdürülüyor"

0
Güncellendi - 2019-06-14 04:38:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi bahar aylarının aşırı yağışlı geçmesiyle birlikte özellikle bu yıl beklenenin üzerinde artış gösteren haşerelere karşı mücadele çalışmalarını geceli-gündüzlü sürdürüyor.

Mücadele çalışmalarını 30 araç 195 makine ve teçhizat, 70 ekiple sürdüren Büyükşehir Belediyesi, üreme noktalarındaki periyodik ilaçlamaları sık sık yapıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da konuyla ilgili açıklamada bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlardan gelen en yoğun taleplerden birinin haşereyle mücadele olduğunu söyledi.

Konunun uzmanlarıyla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Gürkan, “Larva döneminde yağışlar nedeniyle yeterli düzeyde çalışmalar yapılmadığı için haşerelerde artış oldu. Teknik ekiple yaptığımız toplantılar neticesinde farklı ilaç türlerinin kullanılması gerektiğini söylediler. İlaçları kısa bir sürede temin ederek, 30 araç 195 makine-teçhizat ve 70 ekiple bu çalışmaları geceli- gündüzlü yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. Malatya kent merkezi ve ilçelerinde çalışmalar devam ediyor.  Çağrı merkezimize gelen bütün şikâyetleri takip ediyoruz. Çağrı merkezimize gelen çağrı endeksi minimum düzeye iniyor. Bu hafta sonuna kadar sıfır düzeyine gelecektir” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ömer (4 yıl önce)
    Ilaclama çok yetersiz. Haşereler sinekler çok fazla..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan balcı (4 yıl önce)
    inönü mahallesinde ilaç aracını gören olmadı yada çok hızlı bir şekilde geçiliyorsa fark etmedik.Mahallemizde fidanlıklar olduğu için daha çok ilaçlama gerekli yeşil güzel şey fakat haşerelere rağmen değil.Daha çok ilaçlama istiyoruz inönü mahallesinde önümüzde sıcak günler var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Bu yıl ilaçlama yetersiz eskiden mazot yakarlardı daha etkiliydi birde gece sokak lambaları yandığında gelirdi şimdi gündüz bir iki fiş fiş bitti sokak lambalarının etrafı sivrisinekte gecilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan balcı (4 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Bazı işler vardı gece yapılmak zorundadır. sabah 8 akşam 5 mesaisiyle ilaçlamamı olur?kimseye işini öğretecek değiliz ama gece sinekler ortaya çıkıyor sabaha kadar ilaçla gündüz çalışma
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Hasırcılar mahallesinde ikamet ediyorum. Gündüz ilaç atanı daha görmedik fakat akşamları 50km hızla giden pkap ile ilaç atan arabalar geliyor iki üçgünde bir geliyor.
    0
    0
    Yanıtla