SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İlçeyi İleriye Taşıyacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:16:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, Darende'yi ileri seviyelere taşıyacağını söyledi.

Seçim irtibat bürosu önünde konuşan Eser, "Hepiniz bir Süleyman Eser'siniz" diyerek kendisine ilgi gösteren coşkulu kalabalığı selamladı. "Dik dur eğilme, Darende seninle" şeklinde slogan atarak kendisine destek verenlere teşekkür eden Eser; "Başbakanımız eğilmedi, dik duruyor bizde onun izinden gidiyoruz" şeklinde konuştu.

Kendisini Darende'ye ve halka hizmete adadığını kaydeden Eser; "Sizin hizmetinizdeyim, gecem gündüzüm olmayacak, 7 gün 24 saat çalışarak Darende'yi daha yaşanabilir bir hale getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Malatya'nın büyükşehir statüsü kazanması ile inşallah seçildiğimizde hemşehrimiz Ahmet Çakır'la el ele vererek Darende'de mahalleye dönüşen belde ve köyleri layık olduğu konuma getireceğiz. Sizin bu ilginiz desteğiniz partimize, bize güç vermiştir, bu güç Darende'yi ileri seviyelere taşıyacaktır" diye konuştu.

Eser, toplantıya katılanlara teşekkür ederek; "30 Mart'ta sandıklara sahip çıkın, iradenizle oynamak isteyenlere izin vermeyin" uyarısında bulundu.

Toplantıda vatandaşlara seslenen eski Darende Belediye Başkanı Abdullah Karakurt da 82 yaşında olmasına rağmen, AK Parti'nin adayı Eser'in büyük bir farkla seçilmesi için çalışmasını eleştirenleri insafa davet etti.

"Amacım, Darende'ye hizmet etmek, sorunlarımızı çözecek kadroların gelmesini sağlamak" diyen Karakurt, "İnşallah 30 Mart'ta Malatya'da hemşehrimiz Ahmet Çakır'ı Darende'de Süleyman Eser'i seçerek istikrarı seçeceğinizden eminim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız