SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlk Yardımcı Eğitimi Kayıtları Sürüyor

0
Güncellendi - 2016-05-17 01:51:16
İlk Yardımcı Eğitimi Kayıtları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu arasında 10 Mart 2016 tarihinde imzalanan İlk Yardım Eğitimi işbirliği protokolü kapsamında futbol müsabakalarında görev yapmak isteyenlere ilk yardım eğitimi verilecek. Eğitim alanlar, ilk yardımcı personeli olarak maçlarda görev yapacak.

İlk Yardım Eğitimi İşbirliği Protokolü kapsamında, 81 ilde düzenlenecek ilk yardım eğitimleri ile yetiştirilecek sağlıkçılar TFF'nin organize ettiği 100 bin civarında amatör futbol müsabakasında ve Spor Genel Müdürlüğü'ne bağlı Federasyonlarda organize edilen tüm spor müsabakalarında görev yapacak.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF), İlk Yardım Eğitimi almak isteyenlerin kayıtlarını almaya devam ediyor. 20 Mayıs’ta sona erecek olan kayıtların ardından 24-25 Mayıs tarihlerinde katılımcılara eğitim verilecek. Eğitimin ardından 26 Mayıs’ta sınava tabi tutulacak olan katılımcılardan başarılı olanlar ilk yardımcı personeli olarak maçlarda görev alacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    defalarca kez gittim orda sorumlu yok insanlarla alay etmeyinn
    0
    0
    Yanıtla