SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İmar Yoluna 'Mersedes Kadir' Adı Verildi

0
Güncellendi - 2020-10-09 06:13:28
İmar Yoluna 'Mersedes Kadir' Adı Verildi
A- A+ PAYLAŞ

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI.. Ağır geçen korona hastalığını hastanedeki tedaviyle yenen Naci Şavata'nın başkanlık ettiği Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ekim Ayı 2.Oturum Toplantısında gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Başkanvekili Naci Şavata Başkanlığında gerçekleşen toplantıda açılış ve yoklamanın ardından 06 Ekim 2020 tarihli Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısının karar özeti kabul edildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2020 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında; Kiltepe Kadın Mesleki Eğitim Merkezi ve Yaşam Alanı projesiyle ilgili sözleşme imzalanması için Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yetki verilmesine yönelik gündem maddesini onaylayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Malatya’nın renkli simalarından Fatih Kaydı, nam-ı değer Mersedes Kadir’in ismini Tecde mahallesinde evinin bulunduğu bölgedeki imar yoluna verilmesini Kent Kültürü ve Estetiği Komisyonu raporu doğrultusunda kabul etti.

Çilesiz-Karakavak-Tecde ve Bostanbaşı mahallelerinin sınırları içerisindeki Mıhlıdut Caddesi ve Saraybosna caddesinin aks devamlılığının sağlanması için yapılan imar plan tadilatına yapılan itirazlar İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda reddedilirken, Cemal Gürsel ve Yavuz Selim mahallelerinin bir kısmını kapsayan 7.Etap Revizyon Uygulama İmar Planı talebi ise onaylandı.

EKİM AYI 3.TOPLANTISI 20 EKİM’DE

Gündemdeki 12 maddenin bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelenmesine karar veren Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediyesi 2021 Yılı Bütçe Teklifi ve Tarifeleri ile gündemdeki diğer maddeleri görüşmek üzere 20 Ekim Salı günü saat 14:00’da Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda yeniden bir araya gelecek.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Linguist (3 yıl önce)
    mercedes reklamı yapmayalım TOGG Kadir olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    kemal sunalın köylüleri söylüyor hayatında doğanyola hiç gelmemiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Cadde sokak ismi değiştirmek, kafa karışıklığı dışında bir işe yaramıyor. Geçmişe bakın Turan Emeksiz değişti mi. Milli egemenlik yapıldı ,ama herkes emeksiz caddesi diye telaffuz etti,sonunda eski ismi verildi. Yüzakı bulvarı herkes buna alıştı,sonra isim değişti ama ilk isim kullanılıyor.Yani değiştirme ilk isimi unutturmuyor. İnsanlar ın kafasını karıştırmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (3 yıl önce)
    Ulke de bir film izleniyorsa halen Kemal Sunal filmleridir.Malatya değil Dunya onu kabul etmiştir. Gurur duyuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (3 yıl önce)
    Şu şehit fevzi mahallesi nide imara acaydiniz ya mahkemeye bizi yonlendirdiniz.beceri cok önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    kemal sunalın memlekete ne faydası olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (3 yıl önce)
    Kemal Sunal ı unutmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (3 yıl önce)
    arkadaş bu isim degiştirmek isim vermek sokaak isimlerini yeniden değiştirmek çok büyük bir iş gibi veya gerekliymiş diye mecliş çalıştı deniliyor ya anlamak imkansıs alınan kararlara bakın bu ayki hangisi vatandaşın hayrına veya hizmetine .
    0
    0
    Yanıtla