SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İncirlik ve Kürecik Üsleri Kapatılmalı"

0
Güncellendi - 2020-12-17 06:32:43
A- A+ PAYLAŞ

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, ABD'nin yaptırım kararına karşı Araha'daki İncirlik ve Malatya'daki Kürecik üslerinin kapatılmasını istedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze sistemi alımına ilişkin ABD'nin yaptırım kararı almasına parti olarak şaşırmadıklarını belirtti. Erbakan, "sözde müttefik" olan ABD'nin bir kez daha gerçek yüzünü ortaya koyduğunu belirterek, "ABD’nin 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı sonrasında Türkiye’ye karşı uyguladığı ambargo karşısında Erbakan Hocamızın İncirlik Üssü’nü kapatması son derece önemlidir. Benzer şekilde, 54. Hükümet’in Başbakanı Erbakan Hocamız’ın ‘Çekiç Güç’ün faaliyetlerine son vermesi büyük önem arz etmektedir" dedi.

Erbakan, Türkiye'nin yine benzer bir karşılık vermesi gerektiğini kaydederek İncirlik ve Kürecik Üssü'nün kapatılması çağrısında bulundu.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Murathan (3 yıl önce)
    Muharrem bey kardeşim ERBAKAN hocaya kimse laf edemez etmeyede haddi yetmez gücü yetişmez. Ancak şunu kabul edelim ki türkiyede liderler gidince söz konusu siyasi düşünceleride kendileriyle bitiyor. ÖZAL-ANAP...DEMİREL-DYP...ECEVİT-DSP...MENDERES vs vs vs. Bu şahsın ERBAKAN ın oğlu olması bu gerçeği değiştirmez. Öyle olsaydı Aydın MENDERES, Erdal İNÖNÜ vs vs bunlar başarırdı. Hepside vasatın üzerine çıkamadı. YEniden refah tabela partisidir. Asıl siz bakın okuyun kuruluş tarihi nedir. Öyle olsaydı erbakanın yol arkadaşları bu arkadaşın yanında olurdu. Hani nerdeler. Kendinizi kandırmayın ve kendinizin inanmadığı ütopyalara vatandaşın inanmasını beklemeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mutasım (3 yıl önce)
    Bu gariban da milleti kandıracak malzeme bulamadı incirlik ve kürecikle iş yapmak istiyor. Kapansın Abdnin bi zararımı olacak sanki burdan alır ırak yada suriyeye yada yunana götürür
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Baban kapatsaydı..bi dönem iktidardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Kürecik Radarıyla Necmettin Erbakan ne alaka birader. Kürecik Radarı AKP döneminde yapıldı, Erbakan döneminde yoktu. Ha o eski 1970'lerdekinin devamı zannediyorsan, değil, o eskiden kapanmıştı. Biraz araştır öyle yaz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Biliyorum birader..bahsettiğim incirlik..
    0
    0
    Yanıtla
  • zom (3 yıl önce)
    Siyasiler sırf laf olsun diye konuşmamalı ABD nın özel üstü ise kapatılır amma NATO ya bağlı ise ne gibi sonuçlar doğurur bilemem. Kaldı ki kapattık ya kuzey ırak yada güney Kıbrıs'a taşınır o zaman daha mı iyi olacak. elbette üstlerden bize karşı haspane bir durum öz konusu ise hiç bir şeye bakılmaksızın kapatılır
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (3 yıl önce)zom isimli kullanıcı yorumuna
    İşte senin şu an söylediğin sırf laf olsun diye zaten geçmişte yaptı yine yapar zaten yaparsa erbakan yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • zom bey harika özetlemişsiniz. Sadece yer Yunanistan da olması için Yunanlıların çok çabası var. Genç siyasetçimizin önerisi için ise güzel bir söz var. Bekara karı boşamak kolay.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Bu siyasiler, ara ara gündem oluşturmak adına laf olsun torba dolsun mantığıyla konuşup duruyolar. Artık öyle binde bilmem kaç oy almakla siyasi arenada kulaç atma dönemi bitti. Yüzlerce böyle tabela partisi mevcut, yok yeni refah, yok hakiki refah öz refah deva ilaç vs vs. Tabela partisi olmaktan öteye geçemiyolar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabelâ partisi dediğin 50 yıllık geçmişi amerika ve avrupa güdümünde olmayan parti zamanında kapatılmış açıp yakın tarihini oku bilgi sahibi ol bu tür bilgileri mevcut partiler de tv ler de gündeme getirmez geçmişi ve çizgisi belli biri için böyle konuşmak kimsenin hakkı değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Murathan isimli kullanıcı yorumuna
    Hadi oradan,tabela partisi yakında kim olacak göreceğiz ?? Dünkü bebesin herhalde birşey bildiğin yok konuşuyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Rahmetli Erbakan hocamızın yadigarı doğru söylediniz. Muhakkak ki bu üslerin acil ve derhal kapatılmaları gerek. Madem ki proje ortağı olmamıza rağmen F-35 lerimizi vermiyorlar, Madem yaptırım diye tehdit ediyorlar, Patriotları ve İha.ları da ücreti muabilinde dahi vermediler. O zaman biz neden korkuyoruz, Türk Allah'tan başka hiçbir şeyden korkmaz, S-400,leri aldık, testlerini yaptık, kendi iha ve sihalarımız ile dünyaya nam saldık. Artık durmanın zamanı değil, Kaldırın İncirliği, Küreciği, dağıtın gitsin. Biz kimseye muhtaç değiliz, Allah'tan başka...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla