SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İnönü Üniversitesi Sezonu Mağlubiyetle Tamamladı

0
Güncellendi - 2018-04-08 17:27:36
İnönü Üniversitesi Sezonu Mağlubiyetle Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta İnönü Üniversitesispor, sezonun son maçında deplasmanda Şanlıurfa ekibi Siverek Belediyespor’a 3-0 yenildi.

Firkan Tüysüz Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Abdullatif Ayhan, Semra Bulut, Ali Sarıoğ hakem üçlüsü yönetti.

İnönü Üniversitesispor sahaya Ahmet Berkan Maden, Buhara Emre Sevinç, Enes Ataş, Yunus Emre Kutlu, Ömer Faruk Güleç, Ahmet Bezen, Cihat Vurmaz, Ömer Faruk Göldağı, Cumali Kılınç, Engin Yıldız, Yasin Baturay on biriyle mücadele etti.

Siverek Belediyespor, ilk yarısını 2-0 üstün tamamladığı karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (6 yıl önce)
    Eziyet bitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • 6 AYDIR BEŞ KURUŞ ALMADAN ONURU İLE MÜCADELE EDEN BU TAKIMA KONUŞAN SEN KAÇ PARA DESTEK OLDUN.SADECE MALATYA ÇOCUKLARI İLE ONURLU MÜCADELE VERİLİRKEN TRİLİYON HARCAYAN TAKIMLARI GÖRMEZDEN GELEN SENİN GİBİLER SAYESİNDE BİR ADIM İLERİ GİDEMEYEN MALATYA FUTBOLUNA SADECE İÇİNDE Kİ KİN İLE YAPTIĞIN ELEŞTİRİDEN DOLAYI SENİ KINIYORUM SAHTE İSİMLİ MEHMETBB
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (6 yıl önce)
    Bu lig size göre değil. siz Malatya amatör lig den başka yerde oynamayın. Boşuna Malatya yı bal lig inde rezil etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmat AS (6 yıl önce)Tekin isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya çocuklarını sahiplenmek tecrübe sahibi yapmak ve ülke futboluna kazandırmak rezillik ise bu rezilliğe sonuna kadar desteğim.Diğer takımlar dünyalar kadar paralar ile oynarken Malatya çocukları yarı aç yarı tok onurları ile mücadele ediyorlarsa onlara biraz saygı TEKİN Efendi
    0
    0
    Yanıtla