SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Bundan Sonra Çıkışa Geçeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-03-06 18:02:48
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Erkan Kaş, daha iyi çalışarak, ligde yükselişe geçeceklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya gelen Kaş, ligde üst üste yaşanan puan kayıplarıyla ilgili, "Oynadığımız çok iyi maçlar oldu ama bunlardan galibiyet çıkartamadık. Bunun eksikliğini yaşıyoruz yoksa oyun olarak geri gittiğimizi düşünmüyorum. Sadece skor almakta sıkıntı yaşadık, bunun nedenlerinden biri sakatlıklar olabilir. Bayağı bir sakatımız vardı buna ben de dahildim ama çoğu arkadaşımız geldi. İnşallah bundan sonra çıkışa geçeceğiz" açıklamasında bulundu.

Tecrübeli futbolcu, bir gazetecinin, '1-2 maçtaki performans düşüklüğü seni ve takımı nasıl etkiledi?' sorusuna, "Hiçbir futbolcu kötü oynamak, mağlup olmak istemez bunun için burada çok çalışıyoruz. Bazen günümüz olmuyor ya da istediğimizi yapamıyoruz. Farklı şeyler düşünüyoruz o anda onu yapamıyoruz. Hem skoru etkiliyor hem maça yansıyor ama bunu için hep mücadele ediyoruz. İnşallah hem ben hem takım arkadaşlarım yükselmek için çok daha iyi çalışıp yükselişe geçeceğiz" cevabını verdi.

Demir Grup Sivasspor deplasmanından galibiyetle döneceklerini ifade eden Kaş, "Onlar da galibiyet alamıyorlar uzun zamandır bizim gibiler, onlar da etkili bir takım içeride, iyi futbolcuları var. Bu maç hem bizim için hem de onlar için çok önemli bir hale geldi. inşallah biz istediğimizi alacağız diye düşünüyorum" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız