SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşitme Engelli Öğrencilerin Sportif Başarısı

İşitme Engelli Öğrencilerin Sportif Başarısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri, Türkiye İşitme Engelliler Şampiyonası'nda başarılı döndü. Başarılı öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdiresi Hatice Özdemir hediyeler verdi.

2021-2022 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri çerçevesinde Mersin'de düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Şampiyonası'nda Akşemseddin İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri derece elde ettiler. Malatya’da işitme engelli öğrenciler, Masa Tenisi branşında Yıldız Kızlar Takımı Türkiye 1'incisi, Yıldız Erkekler Takımı Türkiye 2'ncisi, atletizm branşında ise Yıldız Kızlar Takımı Türkiye 2'ncisi, Yıldız Erkekler Takımı Türkiye 3'üncüsü oldu.

İl Milli Eğitim Müdiresi Hatice Özdemir öğrencileri kabul ederek başarılarını kutlayıp, hediyeler verdi. Özdemir başarılı öğrencilerle bir süre sohbet ederek "Öğretmen ve öğrencilerimizin elde ettiği bu başarı bizi gururlandırdı. Sizleri canı gönülden tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız