SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İsmet Paşa'nın Partisinden Terörist Çıkmaz Kardeşim"

0
Güncellendi - 2019-03-24 05:29:55
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “İki kardeş biri AK Partili oluyor biri CHP’li. Dede AK Partili torun CHP’li, Nine MHP’li torun İYİ Partili. Sen adamın kardeşine, torununa, gelinine ‘terörist’ demeye başlarsan, sen yukarılara çıkınca vatandaşa yukarıdan bakarsan, sen kibirlenirsen, sen millete ‘illet, zillet’ başlarsan, lakap takarsan o seni oralara getiren millet sana bir kulp takar ve siyasetin rafına kaldırır” dedi.

Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte Malatya’da düzenlenen mitinge katıldı. İsmetpaşa, Emeksiz, Hasanbey ve Cengiz Topel caddelerinin kesiştiği kavşakta düzenlenen mitingde konuşan Özel, “Artık umut siyaseti yerine, korku siyasetine sarıldı. Bir beka sorunundan bahsediyor. Ve diyor ki ‘benim adamlarımı seçmezseniz, siz mahvolursunuz.’ Tehdit ediyor, korkutuyor ve bunun üzerinden oy toplamaya çalışıyor. Malatya, son cumhurbaşkanını duydu. Eğer bir cumhurbaşkanına kulak verecekse, her gece dinlediği sonuncuyu değil de birde birinciyi hatırlasın. Ne diyor, ‘Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ İfadelerini kullandı.

Özel, mitingdeki konuşmasında şunları söyledi:

“İki kardeş biri AK Partili oluyor biri CHP’li. Dede AK Partili torun CHP’li, Nine MHP’li torun İYİ Partili. Sen adamın kardeşine, torununa, gelinine ‘terörist’ demeye başlarsan, sen yukarılara çıkınca vatandaşa yukarıdan bakarsan, sen kibirlenirsen, sen millete ‘illet, zillet’ başlarsan, lakap takarsan o seni oralara getiren millet sana bir kulp takar ve siyasetin rafına kaldırır. 432 kilometre ‘hak, hukuk, adalet’ diye yol yürüyen, her türlü mağdurun ve mazlumun yanında duran, dünyanın en namuslu bürokratı, en çalışkan siyasetçisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinden terörist çıkmaz arkadaş. Amerikan postalını Güneydoğu’ya bastırmayan, Mehmetçik’in eline Müslüman kanı bulaştırmayan Deniz Baykal’ın partisinden terörist çıkmaz kardeşim. Kıbrıs’ın Beşparmak dağlarına milliyetçiliği altın harflerle kazıyan Karaoğlan Ecevit’in partisinden terörist çıkmaz kardeşim. Milli mücadele muzaffer komutanlarından, Atatürk’ün yol ve silah arkadaşı, Lozan’da yedi cihana Türkiye’nin tapusunu kabul ettiren İsmet Paşa’nın partisinden terörist çıkmaz kardeşim. Ey Recep Tayyip Erdoğan, hani düşman donanması İstanbul’a gelince o senin öve öve bitiremediklerin kırmızı halıları seriyordu ya, o gün Kartal İstimbotu’nun üzerine çıkıp, karşıya doğru bakarak, yanındaki yaverine ‘geldikleri gibi gidecekler’ diyen Mavi Gözlü Devin, Gazi Mustafa Kemal’in partisinden terörist çıkmaz kardeşim.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise orantısız bir seçim kampanyası yürütüldüğünü iddia ederek, “AK Parti belediyeleri devletin ve belediyenin bütün imkanlarını kullanıyor. Ne kadar afiş, billboard varsa tamamı sizin cebinizden ödenen vergilerle yapılıyor. Bu kul hakkıdır. Bizim paramızla yaptığınız ilanlar, reklamlar haram, zehir, zıkkım olsun” dedi.

Ağbaba, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Önce dediler ki ‘beka meselesi.’ Beka tutmadı, ardından ‘terör’ dediler. Millet İttifakı’na ‘terör’ dedi. Oy verenlere ‘terörist’ dedi, şimdi ‘demedim’ dedi. Ardından ‘zillet’ dedi. Ortağı, ‘Bunlar beş harfli’ dedi. Kimmiş beş harfli, ‘Kemal, Meral, Temel.’ Ona hatırlatalım Recep’te beş harfli. 8 Mart’ta bir ezan tartışması başladı. ‘Ezan yuhalanıyor’ dedi. Ne Malatya’da ne 82 milyon içerisinde içinden ezanı yuhalamak, ıslıklamak isteyen bir tek kişi bulamazsın. Ezanı bile kullandılar, bu milletin ortak değeridir. Hiç kimse ezanı yuhalamaz.”

Mitinge CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın yanı sıra CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, İyi Parti İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal ile 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki adaylarda katıldı.

HEKİMHAN'DA..

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "31 Mart'tan sonra yine aynı Çanakkale Savaşı'nda dedelerimizin omuz omuza çarpıştığı, toprak altında birlikte kefensiz yattığı gibi, Kürt'ü, Türk'ü, Alevi'si, Sünni'si, AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Saadet ve HDP'lisi ile hep beraber barış ve kardeşlik içinde yaşayacağız." dedi.

Özel ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya merkezdeki programdan önce de Hekimhan ilçesini ziyaret ederek burada partililerle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Özel, yerel seçimlerde vatandaşların memleketleri için en doğru kararı vereceklerine inandığını belirterek şunları söyledi:

"31 Mart'tan sonra yine aynı Çanakkale Savaşı'nda dedelerimizin omuz omuza çarpıştığı, toprak altında birlikte kefensiz yattığı gibi, Kürt'ü, Türk'ü, Alevi'si, Sünni'si, AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Saadet ve HDP'lisi ile hep beraber barış ve kardeşlik içinde yaşayacağız. Yarınlara umutla bakan, bu umut siyasetine Hekimhan da destek olacak."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise sadece yerel yönetimlerin belirlendiği bir yerel seçime gidildiğini, ülkede beka sorunu olmadığını kaydetti.

Kazandıkları takdirde Hekimhan Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesini kardeş belediye yapacaklarını anlatan Ağbaba, "Bizim dışımızdaki partilere oy verenler de benim kardeşimdir. Kimseye düşmanlığımız yok." dedi.

Güler HAZAR, Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

Malatya mitinginden

Hekimhan mitinginden

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 yıl önce)
    Bu chp liler deve kuşu gibi kafalarını kuma gömmüşler.Atatürkün partisiydi şimdide ismet paşanın partisi olmuş.HDP pkk nın partisidir.Bunu chp lilerde dahil herkes biliyor.Bu HDP nin şişli ilçe başkanı CHP Şişli belediye başkanını yanına almış konuşuyor.Kürdistanda kazanacağız,TÜRKİYE TARAFINDA da AKP-MHP ye kaybettireceğiz.Bu yüzden CHP yi destekleyeceğiz diyor.CHP nin adayı tek kelime edemiyor.24 Haziran seçimlerinin ertesi günü,Aponun heykelini dikeceğiz diyen selo ile karşılaşan Şafak Pavey ,beraber iyi salladık diyor.CHP İLE İP in belediye meclis üyesi listelerine pkk lılar giriyor.Fetonun kaçak haini ZİLLET ittifakına destek istiyor.YANİ BU MEMLEKETİN NE KADAR DÜŞMANI VARSA SİZE DESTEK VERİYOR.Bu durumda bizde vatandaş olarak size değil CUMHUR İTTİFAKINA destek vereceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Bey aç tarih kitabını oku CHP ATATÜRK ve İSMET İNÖNÜ'nün ve TÜRKİYE CUMHURİYETini kuran partisi....AÇ YOUTUBEyi sözde pkk ile açılım yapan kandile hakim ve savcı çıkaran hangi hükümet oldu aç YOUTUBE CHP MİLLETVEKİLİ KAMER GENÇ FETO İÇİN ne söylemiş kim ne oy vermiş dinle AHABERİ ATV izlemekle tarafsız olunmaz kanıt ortada inanmak nerde????
    0
    0
    Yanıtla
  • Sukru Birhan (5 yıl önce)
    O eski ülkücü neden el pençe divan duruyor anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • necdet savaş (5 yıl önce)
    Terörist cenazesine giden ve selam duran milletvekili çıkar .O zaman niye ittifak yaptınız teröristleri destekleyen Hdp ile. .
    0
    0
    Yanıtla
  • o zman neden hdp ye eski parayla 80 tirilyon secime girmesi için yardım parası verdiniz. neden halen dokunulmazlıkları var
    0
    0
    Yanıtla
  • oslo görüşmeleri ile terotistler ile masaya oturan, sınırda suriyeye ypg ye valilik aracılıgı ile yemek yediren vs. vs. bunları yapan kimdi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (5 yıl önce)necdet savaş isimli kullanıcı yorumuna
    Hangi teröristin cenazesi ? Nerede ? Kim ? At ortaya bir laf. Çık kenara. Ne güzel dünya... Sosyal medaya üç tane fotomontaj varsın çamur atılan düşünsün ! Bebek katilinin odasına TV koydum, odasını genişlettim diyen ve bunu destekleyenler vatanseverlik dersi vermeye kalkmasın. Bebek katilinin adasına seferler düzenletirken, g.doğuda " operasyonları ben durdurdum " diyenler, 2012 de meclis grup toplantısında " K..distan Osmanlıda vardı, Eyalet sistemine alışacaksınız " diyenler, Dolmabahçe mutabakatı yapanlar, Osloda flört edenler, Seyyar mahkeme açanlar, Peşmergeyi Mardin üzerinden Suriyeye gönderenler, Ordusuna kumpas kurulup aslan parçalarını zindanlara atılırken bu kumpasın savcısı olanlar, Kozmik odasına girilirken sus pus olanlar, Diyarbakır meydanında " Onbaşının muhatap olmayacağı " barzani eşgiyasını, konserlerinde " Türkiye katildir " diyen şivan gevendesini konuk eden, ele ele tutuşuğ gözyaşı döken KİMDİ ? Şimdi bun garabete ortak olanla sözde ittifak yapan kim ? Bu ülkücüler " Fatiha okumayı bilmez " , " milliyetçiliği ayaklarım altına alıyorum" diyenle nasıl bir beka arayışınız var ? Hadi bakalım seçimde son düzlüğe girildi. Millet aç. İşsizlik hat safada. Sen işine gelmeyeni terörist diye yaftala.
    0
    0
    Yanıtla
  • yav kardeşim türkiyeye terörist diyen şivan perverle türküyü kim söledi.kim halay çekti.kaç tane chp li gördün terörist cenazesine giden.ama ben sana çözüm süreci adı altında teröristlere ne tavizler verildi saysam aklın almaz.CHP ye yapışmaz kardeşim terörle işbirliği lafı.geçin bunları.Algı yapıyolar sizde inanıyosunuz.Bu ülkenin başına ne geldiyse sorumlusu hükümettir.Muhalefette sorumluluk olamaz
    0
    0
    Yanıtla