SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Benjamin Tetteh'in 'Bedelsiz' Gidişinin Perde Arkası..

İşte Benjamin Tetteh'in 'Bedelsiz' Gidişinin Perde Arkası..
A- A+ PAYLAŞ

İngiliz ekibi Hull City’nin, Yeni Malatyaspor forması giyen forvet Benjamin Tetteh'i bedelsiz olarak transfer ettiği iddia edilirken malatyahaber.com, ‘Tetteh transferinin perde arkasının’ bilgilerine ulaştı.

İngiltere Championship ekiplerinden ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, uzun süredir gündeminde olan Yeni Malatyaspor’un Ganalı golcüsü Benjamin Tetteh'i ‘bedelsiz’ olarak kadrosuna kattığı iddia edildi… 

Sivasspor gündemine Benjamin Tetteh'i aldı

Bu transferin kısa sürede kamuoyuna duyurulacağı öğrenilirken, Yeni Malatyaspor’da Tetteh şoku yaşanıyor…

‘Tetteh transferinin perde arkasında’ ise dikkat çeken iddialar yer alıyor…

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’den düşmesinin kesinleştiği dönemde Ganalı golcünün menajeri Başkan Adil Gevrek’in kapısını çalarak Tetteh’in bonservisi için Y.Malatyaspor’a 2 milyon Euro'luk teklif sunar. Bu teklifi az bulan Adil Gevrek, Ganalı golcüyü 5 milyon Euro’dan aşağıya vermeyeceğini söyler. Aradan zaman geçer, sezon biter Y. Malatyaspor küme düşmüştür, Benjamin Tetteh'in menajeri bir kez daha Başkan Gevrek’in kapısını çalar. Bu kez hem alacakları olan 240 bin Euro’yu ister hem de Tetteh'in bonservisi için 1 milyon 500 bin Euro teklifin olduğunu söyler… Adil Gevrek, teklifi kabul etmez, Tetteh'in alacakları için de kongre sonrasında ödeneceği sözünü verir… 

Son dakika - Yeni Malatyaspor, Benjamin Tetteh'i duyurdu! - Malatyaspor -  Spor Haberleri

Benjamin Tetteh cephesi bu süre içinde iyi niyet göstererek beklemeye geçer. Ancak kongre sonrasında ödeme gerçekleşmez. Bu durum üzerine Tetteh, 240 bin Euro’luk alacağının Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla tahsilini ister. TFF tarafından Tetteh’in ‘haklı fesih hakkını’ kullanacağı Y.Malatyaspor kulübüne iletilir ve ödeme için kulübe 15 gün süre tanınır. Ancak Y.Malatyaspor bu süre içerisinde ödemeyi yapamaz ve Ganalı golcü Benjamin Tetteh boşa çıkar.

Benjamin Tetteh Gaziantep FK'de - Yeni Malatyaspor - Spor 44

Bu durumu fırsata çeviren Tetteh’in menajeri de Ada ekibi Hull City ile söz keser…

Ve Yeni Malatyaspor, yine bir işte daha Adil Gevrek manevrasıyla darbe yer ve en değerli oyuncusunu ‘bedelsiz’ olarak kaybeder.

malatyahaber.com

GÖRSEL: Tetteh'in Hull City takımına transferine ilişkin bu kulüpten resmi bir açıklama yapılmazken, kentin haberlerinin paylaşıldığı sosyal medya hesaplarında transfer aşağıda Türkçeye çevrilmiş versiyonu olan İngilizce haberle duyuruldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    5 milyon euro isteyip ne kadarı kayıtlara geçecek acaba ne kadarı buharlaştırılcaktı burada kesin art niyet var
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Volkan (1 yıl önce)
    Eni boyu bir bitane sosyal medyada Malatyaspor taraftarı olduğunu iddia eden bir şişo yönetiminde yılmaz savunucusu vardı .şimdi soruyorum yılmaz savunucu sen bu yönetime bağlı sbir insandin bunlar klubu batirdilar ağzından tek eleştiri çıkmadı senin ne çıkarın vardı ey eni boyu bir insan.Bak ligme ligme malatyasporu yok ettiler borcu yokken borclandirildi karşılığında başarıda yok insallah kayyuma kalır da hesap görülür insaallah
    %93
    %7
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Bu olanların en büyük sorumlusu başta selahattin gürkan olmaz üzere ak parti millet vekilleridir.Bu takımın gerçek adı Malatya belediyespordur.Vesselam..
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Sürüm sürüm sürünesiniz.Ekmek kuş ola kavuşamıyasınız.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • alp (1 yıl önce)
    yönetimsiz ve sahipsiz takımım futbolcusu beş kuruş ödemeden gider sizde bakarsınız arkasında ve soğuk için
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    İş bilmez yönetimin şaşırmadığımız icraatları. Gillerme'den sonra Teeeth de bedavaya gitti oysa bu futbolcunun geliriyle kulübün borçlarının bir kısmı kapatılabilirdi. Umarım Mustafa Eskihellaç bedavaya gitmez.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Adil gevrek yargılanmalıdır nokta ! Yaptığı her iş didik didik didilmeli her belge, her döküman didik didik edilerek ne kadar yolsuzluk varsa ortaya çıkarılmalıdır. Madem vali bu olaya el attı önce takımı per perişan eden adeta çiftliğine çeviren adil gevrek ve ekibinden hesap sormalıdır. Adil gevreğin her işi bakın net söylüyorum alengilli ve çetrefillidir ve sorgulamaya değerdir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turan (1 yıl önce)
    Nukta transfer
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Elazığlı (1 yıl önce)
    İyi olmuş zaten kötü oyuncuydu.
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Elazığ kelimesini kullanmasaydın daha iyi olurdu.Elazığ Malatya dosttur.Kendi isminle yazsan daha iyi olurdu.Malatyanin da Elazığ inda kuruşa ihtiyacı var.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • İngiliz Hull City,Malatyanın kötü oyuncusu Tettehi almış.Tetteh için Türkiyede birçok klübün transfer listesindeydi.Bu kötü oyuncunun bonservis bedeli de 2.5 milyon euroydu!Bu parayla Elazığ oynadığı ligde 100 oyuncu alırdı.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)
    Kulübe verilecek 2 milyon euro bonservis yerine oyuncuyu alacaklı edip boşa düşürüp başka bir Türk'ün takımına "bedelsiz" vermek... Yerseniz. Ne malum birilerinin bu durumu bilerek oluşturup açıktan elden 1 milyon euro cukkalamadığı? Alan adam da 2 milyon yerine 1 milyona mal etmiş olur böylece.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemc (1 yıl önce)
    Ucan kusa borc yapmıs
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Yapılan işlere bakın!Maşallah,Barekallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • helvacı (1 yıl önce)
    allah yüzünü güldürmesin sebep olanların
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya lıııı (1 yıl önce)
    Eğer bu doğruysa Allah seni bildiği gibi yapsın adillll gevrek senin kadar beceriksiz birini ömrüm boyunca görmedim.Bilerekmi art niyetlemi yapıyorsun sırf zarar vermek için elinden geleni ardına koymuyorsun Rabbim senin şahsi işlerinde de başarısız kılsın inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla