SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerinden Hırsızlık Anı Kamerada

İşyerinden Hırsızlık Anı Kamerada
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da depremzede esnaf için kurulan geçici ticaret merkezinde yaşanan hırsızlık olayı saniye saniye kameralara yansıdı. İş yerindeki hırsızlığın 6 Şubat’ta depremin yaşandığı saat olan 4.17’de gerçekleşmesi ise acı bir tesadüf olarak kayıtlara geçti.

6 Şubat depremlerinde büyük hasar alan illerden biri olan Malatya’da, esnaf için kurulan geçici ticaret merkezinde yaşanan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan çarşıya gelen yüzü maskeli 2 şüpheli, bir cep telefonu dükkanının önünde beklemeye başladı. Çevreyi gözetlediği görülen 2 şahsın, daha sonra ellerindeki taşla iş yerinin camını kırarak vitrinde bulunan cep telefonlarını alması an güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Hırsızların yakalanması için polis ekipleri çalışma başlatırken olayın, 6 Şubat’ta depremin meydana geldiği saat 4.17’de gerçekleşmesi ise acı bir tesadüf olarak kayıtlara geçti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kısas (1 ay önce)
    Babamın orta hasarlı dairesinden iki adet klima çalındı. Hırsızlar yakalanamadı. Genel konuşmak getekirse; Hırsız adamın (adam sözcüğü lafın gelişi) Arı, namusu olmaz. Hırsızın şerefi haysiyeti olmaz. Hırsız adamın arı namusu ortadadır.Yüzüne tükürsen zerre arlanmaz.Öylesine yaşarlar. Gözü başkasının malında olandan hayır gelmez.Çünkü namussuzun önde gidenidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    Deprem maalesef hiç düzeltmediği gibi depremden etkilenen gariban esnafın telefonuna, kazancına göz diken namussuzlar. Çok ciddi yaptırım duygulanıp yıllarca cezaevinde yatmalı bu hain köpekler. İsim verin lütfen bunları herkes bilsin, duysun.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Yakalayıp oracıkta saat 04.17 de asacaksın
    %89
    %11
    Yanıtla