SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerine Pompalı Tüfekle Ateş Açıldı

0
Güncellendi - 2018-05-27 06:21:23
İşyerine Pompalı Tüfekle Ateş Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Sabaha karşı Mücelli Caddesi Derme Sokakta bulunan bir çay ocağına pompalı tüfekle ateş açıldı.

Olay, Cumartesi sabaha karşı 03.15 sıralarında meydana geldi. Derme Sokakta bulunan bir çay ocağına yüzlerinde maske bulunduğu öğrenilen 2 kişi tarafından ateş açıldı. Saçmalar kapalı olan çay ocağının camına isabet ederek zarar verirken, 2 şüpheli yaya olarak kaçtı.

Bölgeyi çembere alan polis ekiplerinin çalışması sonucu, şüphelilerden Y.A. suçta kullandığı pompalı tüfek ile birlikte yakındaki bir otoparkta yakalandı. Polis kaçan diğer saldırganı yakalamaya çalışıyor.

Öte yandan Perşembe akşamı yarım saat arayla Sarıcıoğlu Mahallesi Taştepe Caddesi ile Şehit Fevzi Mahallesi'nde meydana gelen iki ayrı silahla ateş etme olayı ile ilgili polis araştırma ve soruşturmasının da sürdürüldüğü öğrenildi. Taştepe'deki olayın failinin bir otomobille, Şehit Fevzi'deki olayın faillerinin ise bir hurda toplama kamyonetiyle kaçtığı yolunda görgü tanıklarının polise bilgi verdiği öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali (5 yıl önce)
    Camlar çerçeveler yogum bakımda gene
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    o çay ocağında ne var acaba ayda 1 saldırı oluyor alışılmış oldu artık
    0
    0
    Yanıtla