SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Bir Sonuçla Dönmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2018-06-30 01:41:16
A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Boks Kulübü Başkanı Aziz Bayduz, Ankara'da gerçekleştirilecek olan Spor Toto Boks Ligi sekizinci hafta müsabakalarından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilen Spor Toto Boks Ligi'nin sekizinci hafta müsabakaları 2-3 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek. 12 takımın yer aldığı Boks Ligi'nde Malatya'yı temsil eden Turgut Özal Boks Kulübü, kalan haftalarda istediği sonuçları alıp, ligde kalmak istiyor.

Turgut Özal Boks Kulübü Başkanı Aziz Bayduz, 2-3 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan Spor Toto Boks Ligi sekizinci hafta müsabakalarına iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Müsabakalara 10 sporcu ve 2 antrenör ile katılacağız. Önümüzdeki bu süreci en iyi şekilde değerlendirdik ve müsabakalara hazırlandık. Hedefimiz Ankara'dan iyi bir sonuçla dönmek" dedi.

Bayduz, ligde şuanda altıncı sırada olduklarını belirterek, "Sekizinci hafta müsabakaları Ankara'da gerçekleştirilecek. Uzun bir süre lige ara verildi. Bizde takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ankara'dan iyi bir sonuçla dönerek, önümüzdeki maçlarda istediğimiz sonucu alıp, ligde kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız