SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Parti'ye Malatya İçin 22 Başvuru

İyi Parti'ye Malatya İçin 22 Başvuru
A- A+ PAYLAŞ

İyi Parti'ye Malatya'dan aday adaylığı için başvuranların sayısının 22 olduğu öğrenildi.

İyi Parti'nin Malatya Milletvekili Aday Adayları şunlar:

Hikmet Tanrıverdi, 
Prof.Dr. Hasan Pekdemir, 
Dr. Atilla Şahin, 
Prof.Dr. Elif Apohan, 
Doç.Dr. Metin Kapıdere, 
Gökan Şahin, 
Av Afşin Arıkan, 
Nejat Fırat, 
Av. Menije Nur Özcan, 
Serap Taşçı, 
Fikret Karaca, 
Davut Sarıbaş, 
Yunus Gülmez, 
Asuman Sarıtaç, 
Cebrail Mungan, 
Muzaffer Karakuş, 
Selçuk Han, 
Selahattin Dağıstanlı, 
Hakan Kalkan, 
Ali Bilici, 
Mehmet Akif Aluç, 
Arzu İmik.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Girmanalı (1 yıl önce)
    Kumaşı iyi insanlar var. Buraya bakarak bile ülke bazında sonucu görebilirsiniz.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • İnşallah (1 yıl önce)
    Oy kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. Lakin CHP ve İyi partinin aday adayı listeleri genel anlamda epeyce iyi görünüyor (tanıdığım kadarıyla) MHP de de bir iki iyi isim var. Lakin AKP listesi yine bildiğimiz gibi. Açıkara Akp yine alır. İsimlerin çoğunun değişmesini beklemiyorum . 6 milletvekilinden dördü kesin aynı kişiler olur(Ahmet Çakır-Bülent Tüfekçi-Veli Ağbaba-M. Fendoğlu) . Yine Akp alır açıkara. Çünkü milletimi biliyorum
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Abdo (1 yıl önce)
    AKP listesinden çok iyi
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Yılmaz (1 yıl önce)
    Tarafsız gözüyle adaylar çok iyi.Diğer parti adaylarından çok kaliteli.Meral Başkan Masadan kalkmış olsaydı iki vekil garanti idi.Tepki aldılar ama Yine bir vekil çıkarır.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Selahattin Ucuzcu (1 yıl önce)
    Londra Baskonsolosluguna gidip Hikmet Tanriverdi'ye oyumu atacagim. Yigidi dustugu yerden kaldiracam demisti. Gerekeni yapsin artik!
    %51
    %49
    Yanıtla