SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzne Gelen Askeri Öğrenci Depremde Hayatını Kaybetti

İzne Gelen Askeri Öğrenci Depremde Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler nedeniyle Malatya’da otel enkazının altında kalarak ölen askeri öğrenci Ömer Lütfü Türkkan, memleketi Pütürge’de toprağa verildi. Milli Savunma Üniversitesi Türkkan için başsağlığı mesajı yayınladı.

Yarı yıl tatili nedeniyle Pütürge ilçesindeki babaannesini ziyaret etmek için Malatya’ya gelen Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu 2. Sınıf Öğrencisi Ömer Lütfü Türkkan, yolun kapalı olduğunu öğrenince, Avşar Otel’de kaldı. Depremde otelin enkazıaltında kalan ve 6 gün sonra 12 Şubat günü cesedine ulaşılan Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu 2. Sınıf Öğrencisi Ömer Lütfü Türkkan’ın cenazesi yapılan işlemlerin ardından Pütürge ilçesinin Nohutlu-Esenlik Mahallesine götürüldü.

Cenazeye Türkkan ailesi, askeri yetkililer ile akrabaları ve vatandaşlar katıldılar.  Alınan helallik ve kılınan cenaze namazının ardından Ömer Lütfü Türkkan, toprağa verildi.

Bu arada, Milli Savunma Üniversitesi tarafından Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu 2. Sınıf Öğrencisi Ömer Lütfi Türkkan’ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayınlandı. Mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Yarıyıl tatili nedeniyle Malatya’da bulunan MSÜ Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu 2’inci sınıf öğrencimiz Ömer Lütfü TÜRKKAN, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde vefat etmiştir.  Öğrencimize Allah’tan rahmet, asil milletimize ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Vefat eden kardeşlerimize yüce Allah tan dilerim fatihalar ile analım mekanları cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Cesedine ulaşıldı sözü pek uygun düşmemiş.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin Kederli Ailesinin Başı Sağolsun
    %100
    %0
    Yanıtla