SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kabinedeki 16 Bakan Milletvekili Adayı Oldular

Kabinedeki 16 Bakan Milletvekili Adayı Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, AK Parti'den milletvekili adayı oldu.

AK Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy milletvekili adayı listesinde yer almadı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Ankara 3. bölge 1. sıra, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Şanlıurfa 1. sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Osmaniye 1. sıra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. bölge 1. sıra, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul 1. bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıra, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Eskişehir 1. sıra, Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu İzmir 1. bölge 1. sıra, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Mersin 1. sıra, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Ordu 1. sıra, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kayseri 1. sıra, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Bursa 2. bölge 1. sıra, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Kahramanmaraş 1. sıra, Ticaret Bakanı Mehmet Muş Samsun 1. sıra, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Trabzon'dan 1. sıra milletvekili adayı gösterildi.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Bülent (1 yıl önce)
    Cumhurbaşkanımıza can feda. Ancak, devri fırsat bilip, % 1 ile kazanılan bir ortamda Malatya için bu vekil listesini dayatanlara asla oy vermem. Ak Parti Makatta teşkilatı 3. vekili çıkartamayacağını tahmin ettiği için bu sıraya yazmış ama 1. sırada olmalıydı. Diğer taraftan, son 20 yıldır Fahri Kayhan ve Bostanbaşı'nı imara açarak çok kata uzin verenleri ve bugünki tabloda sorumluluğu olanları bırakın listesinde görmeyi, yargılandıklarını görmek istiyoruz. Vatandaşın sessizliğini acziyeti olarak algılamayın sakın. Mevcut vekiller ve teşkilatta görevli olanların hiç birini görmeye tahammülümüz yoktu. Listelerde büyük hata yapıldı...
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Reis de artık aynı onu da görmek istemiyoruz, karşısında kim olsa vereceğim, beni kınama 4 çocuğu okutmaya çalışırken bi market bi pazar bi kasap alışverişi yap sonra yorumla, önce o çaresizliği tat..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vahap (1 yıl önce)
    Kesinlikle milletvekilliğinden oy vermem ama cumhur başkanına oyumu veririm reisim malatyada hata yaptınız ben şahsım adına asla oy vermem ben ve ailem bu vekillere asla vermem
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Bu neyin kafası reis de aynı değil mi ona niye veriyorsun? Ekonomi eğitim üretim tarım hukuk herşey mahvolmuş durumda akıllanın biraz.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Dış güçler mi yaptı bu listeyi yani,
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Reisi doğru buluyorsun reisin yaptığı listeyi niye sorguluyorsunuz anlamadım. Madem bu kadar vazgeçilmez biri ise onun yazdığı listeyede tereddütsüz oy vermeniz gerekli.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Malatya44 (1 yıl önce)Vahap isimli kullanıcı yorumuna
    Oy vermemen için daha ne yapılması lazım ?
    %80
    %20
    Yanıtla