SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Düzenli Kaçak Göçmen' Evine Baskın.. 35 Gözaltı

'Düzenli Kaçak Göçmen' Evine Baskın.. 35 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polis tarafından bir eve düzenlenen operasyonda 35 kaçak göçmen yakalandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi Sezgin sokakta bulunan bir evde göçmenlerin kaldığı bilgisi üzerine eve operasyon düzenledi.  Düzenlenen operasyonda evde biri Bangladeş 34’ü Afgan uyruklu kaçak göçmen bulundu.

Düzensiz göçmenler yapılan üst aramalarının ardından polis merkezine götürüldü.

6 GÖÇMEN KAÇAKÇISI SERBEST!

Bu arada, Şehit Fevzi Mahallesi'nde bir gece önce de, gece bekçileri tarafından iki araçla getirilmiş Afgan uyruklu kaçak göçmenler farkedilmiş, bunlardan toplam 12'si kovalamaca sonucu ele geçirilmişti. Bu şahısları Malatya'ya getiren ve bekçiler tarafından farkedilince araçları da terkedip kaçan göçmen kaçakçılığından suç kayıtları bulunan şahısların yakalanması için geniş çapta arama başlatılmış, 6 şüpheli Malatya'yı terkettikten sonra, sabaha karşı Elazığ girişinde Hankendi Kontrol noktasında ele geçirilmişlerdi.

Malatya'ya getirilen 6 şüphelinin gönderildikleri adliyece adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldıkları  bildirildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • erol (1 yıl önce)
    Taliban’ın 2055 yılında Türkiye’yi içine alan Büyük İslam İmparatorluğu haritasında Türkiye nin de yer alması tesadüf değil, resmî olmayan kaynaklara göre Türkiye de 500 bin kaçak Afgan göçmen bulunmaktadır. Bunların içinde çocuk, kadın, yaşlı bulunmamaktadır. Hepsi genç , Neden acaba ?Türkiye nin bekası için olmadığı kesin. Biz Ensar olmaya devam edelim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • türbanı serbest bıraktı ya hükümetimiz ne yaparlarsa yapsınlar ses çıkarmaz halkımız
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Bu kadar gömen sınırdan nasıl rahat rahat geçiyor? Bunlar daha yakalananlar. Sınırımız nasıl korunuyor? Korunuyorsa bunlar nasıl geçiyor?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ömür (1 yıl önce)
    Maalesef Malatya’da ve bir çok ilde düzensiz göçmen çok fazla istemiyoruz bu insanları ülkemizde bu gelenler çocuklarımıza bela olacaklar çünkü gelen asimile olmuyor orda nasıl yaşıyorlarsa burda o düzeni devam ettiriyorlar yarın ülkeye sahiplenecek bunlar hak arayacaklar demokrasi isteyecekler şimdi sıkıntı yok gibi geleceğe büyük bir yük bırakıyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • zeki (1 yıl önce)
    Dün Hürriyet parkında grup halinde volta atıyorlardı, giyimleri konuşmaları kaçağız diye bas bas bağırıyorlardı. Ülkemizdeki tüm ilgililer ne yazık ki makamlarının, görevlerinin şovu peşinde.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    Yazık Malatyamızı ve ülkemizi ne hale getirdiler. Şehit Fevzi Mahallesi ve diğer mahalleler daha fazla göçmen kaldırmaz, neredeyse tamamı göçmen olan bu mahallelerde denetim arttırılmalı
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (1 yıl önce)
    Şu an Malatya'nın hemen hemen her tarafı böyle... Ben melekbabada oturuyorum ve oturduğum yerde bazı evlerde giren çıkan belirsiz... Diyebilirim ki bir evde 20 kişi kalıyor... Bunlar kimdir nedir necidir .... Hepimiz tedirginiz
    %96
    %4
    Yanıtla