SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak İçki İmalathanelerine Baskın.. 10 Gözaltı..

Kaçak İçki İmalathanelerine Baskın.. 10 Gözaltı..
A- A+ PAYLAŞ

İl Jandarma ekipleri tarafından Hekimhan'da kaçak içki üretip satanlara yönelik operasyonlar yapıldığı, 10 şüphelinin gözaltına alındığı, kaçak içki ve imal malzemelerine el konulduğu bildirildi.

Operasyonla ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığı'nın Valilik aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle:

"Malatya İl J.K.lığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Hekimhan ilçesinde kaçak alkol üretimi ve satışı yapıldığı duyumu alınmıştır. Alınan duyum üzerine 02 Kasım 2022 günü adli makamlardan alınan kararına istinaden saat 06.30’dan itibaren (10) şüpheliye ait toplam (12) ayrı adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş, yapılan aramalar neticesinde bandrolsüz, filigransız, şişelenmiş ve bidonlanmış vaziyette (588) litre kaçak alkol, (1) adet distilasyon cihazı ve (10) adet sahte aroma ele geçirilmiştir. Olayla ilgili (10) şüpheli hakkında adli işlem başlatılmıştır." 

Bülten- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız