SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Kazıya Müdahale

0
Güncellendi - 2019-03-07 03:35:04
Kaçak Kazıya Müdahale
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da birinci derece sit alanında izinsiz kazı yapan 4 zanlı gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yazıhan ilçesinde birinci derece sit alanındaki tümülüste izinsiz kazı gerçekleştirildiğini belirledi.

Operasyonla ilgili verilen bilgi şöyle:

"Malatya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Yazıhan İlçesinde   1. derece sit alanı olan Tümülüs’te kaçak kazı yapıldığı bilgisi alınmasını müteakip, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 04.03.2019 günü saat:15:30 sıralarında olaya müdahale edilmiştir. Söz konusu bölgede yapılan araştırma ve inceleme sonucu kazı alanında (4) şüpheli şahıs (2) adet kürek ve (2) adet kazma ile suçüstü yakalanmıştır. Adli makamların talimatıyla olayla ilgili (4) şüpheli şahıs hakkında adli soruşturma başlatılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com- AA

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (5 yıl önce)
    Bu senaryoyu sanki bir daha da mı izlemiştik nedir? TÜMÜLÜS
    0
    0
    Yanıtla