SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçak Sigara Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:38:13
Kaçak Sigara Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki günde yapılan üç ayrı operasyon neticesinde toplam 43 bin paket gümrük kaçağı sigara ve 3 bin kutu (600 bin adet) makaron ele geçirilerek, 4 şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu ve yol uygulamalarında, A.K. isimli şahsa kargo aracılığıyla gümrük kaçağı makaron geleceği bilgisi alınması üzerine yapılan operasyonda, 60 koli içerisinde 3 bin kutu (600 bin adet) makaron ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli A.K. hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapıldı.

Bu arada başka bir operasyonda ise, bir araçta yapılan aramada çeşitli markalarda 8 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Olayla ilgili şüpheli F.T. hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapıldı.

Kale ilçesinde oluşturulan uygulama noktasında ise bir kamyonda yapılan aramada, ev eşyaları altına gizlenmiş vaziyette çeşitli markalarda 35 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheliler A.C. ve C.V. hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapıldı. 

İki günde yapılan üç ayrı operasyon neticesinde toplam 43 bin paket gümrük kaçağı sigara ve 3 bin kutu makaron ele geçirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız