SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kadının Elinin Değdiği Her Yerde Güzellik Ortaya Çıkıyor"

0
Güncellendi - 2019-03-08 11:54:31
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi’nin (MABESEM)  ortaklaşa organizasyon ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Karma Sanatlar Sergisi düzenlendi. El emeği göz nuru sergide yer alan çok sayıda eser, katılımcıların beğenisini kazandı.

Malatya Park AVM’deki serginin açılışına MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Yazıhan Kaymakamı Güher Sinem Büküynalçacı, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce,  Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Murat Asma, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Yılmaz, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emine Şamdancı, Turgut Özal Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Elif Apohan, Battalgazi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Tuncay Kan,  aynı zamanda sergide iki eseriyle yer alan Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce’nin eşi  Songül İnce ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Turgut Özal Üniversitesi olarak ilk sergi çalışmalarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Kadınların el emeği göz nuru birçok eser sergileniyor.  Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik ortaya çıkıyor. Emeği geçen herkesi, öğrencilerimizi ve kursiyerleri kutluyorum” dedi.

Serginin açılışından sonra Sergi Küratörü Onur Fendoğlu, davetlilere sergiyi gezdirerek, eserler hakkında bilgi verdi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız