SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadınlar Liginde Olaylı Maç.. 9 Kırmızı Kartlı Maçta Malatya Ekibi Yenildi

Kadınlar Liginde Olaylı Maç.. 9 Kırmızı Kartlı Maçta Malatya Ekibi Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

TFF Kadınlar Futbol 3.Lig 4. Grubu’nda mücadele Eden Malatya Bayanlarspor, ligin altıncı haftasında Diyarbakır- Ergani'de oynanan olaylı maçta, Ergani ekibi Makamspor'a 4-1 mağlup oldu. Maçta ev sahibi ekipten 4, Malatya ekibinden de 5 futbolcu kırmızı kart görürken, Malatyalı iki futbolcu dövüldü.

Diyarbakır Ergani İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı Furkan Yılmaz, Rıdvan Karakoç, Süleyman Altınöz hakem üçlüsü yönetti. Makamspor 7.dakikada Irmak Bayhan'la 1-0 öne geçti. Malatya Bayanlarspor 32. dakikada takımının golcüsü Berivan Fırat’ın attıgı golle beraberliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı. Ikinci yarı etkili olan Makamspor'dan Rojbin Yılmaz 55 ve 75. dakikalarda attıgı gollerle takımını 3-1 öne geçirdi. 85. dakikada Asuman Turhan Ergani adına bir gol attı ve maç 4-1 sona erdi.

Karşılaşma sonunda her iki takım oyuncuları arasında çıkan arbedede Makamspordan Rojbin Yılmaz, Seher Yurtdaş, Ümmüselem Arslan ve  Hacer Karagöz, Malatya Bayanlarspor'dan ise Berfin Fırat, Tuğba Nur Bozkurt, Nisa Sultan Yılmaz, Ebru Sıla Dinç ve Ayten Porgalı'ya karşılaşmanın hakemi tarafında kırmızı kart gösterildi.  

Malatya Bayanlarspor yöneticileri yaptıkları açıklamada, maç sonunda saldırıya maruz kaldıklarını, İki futbolcularının darp raporu aldıklarını belirtti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Malatya Bayanlarspor takımı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • bayan (2 ay önce)
    Bayan değil KADIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Çok misafir perverler anlaşılan
    0
    0
    Yanıtla