SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kafedeki Kanlı Kavgada Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

Kafedeki Kanlı Kavgada Ölü Sayısı 3'e Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki hafta önce bir kafede çıkan silahlı kavgada ölenlerin sayısı 3’e yükseldi.

Akpınar'da 18 Haziran Cumartesi günü saat 16.15 sularında bir kafede, işletme sahibi ile bir grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden silahlı çatışma çıkmış, çatışmada Pütürgeli ve dayı- yeğen olan  Remzi Erşahin (53) ile Halil Ulutaş (33) olay yerinde hayatını kaybetmiş, 1’i ağır 6 kişi de yaralanmıştı.

Yaralılardan durumu ağır olan Doğanşehir- Sürgülü 31 yaşındaki İsmail Artuç tedavi gördüğü Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetti. 12 kişinin tutuklandığı olayda Artuç’un hayatını kaybetmesiyle birlikte ölenlerin sayısı 3’e çıktı.

Artuç'un cenazesinin, otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldığı bildirildi.

İsmail Artuç'un cenazesi, otopsinin ardından, yakınları tarafından Pazartesi günü Doğanşehir ilçesi Sürgü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

OLAY..
Olay, Malatya’da 18 Haziran Cumartesi günü saat 16.15 sıralarında Akpınar Kuyumcular Çarşısı girişindeki kafede meydana gelmiş ve  kafeyi işletenler ile sahipleri arasında işyerinin işletilmesi, alacak-verecek meselesi nedeniyle işyeri sahipleri ile işyerini işletenler arasında çıkan kavgada, silahlarla ateş açması sonucunda dayı- yeğen oldukları bildirilen 53 yaşındaki Remzi Erşahin  ve 33 yaşındaki Halil Ulutaş adlı şahıslar olay yerinde hayatını kaybetmiş, kalbi durmuş olarak Turgut Özal Tıp Merkezine  götürülen İsmail Artuç ise burada yapılan müdahaleyle hayata döndürülmüştü.

Olayda S.B. adlı kadın baldırından, M.T. diz kapağından, M.A. karın boşluğundan, M.A. sağ ayak kısmından silahla, S.K. adlı şahıs ise darp sonucu yaralanmıştı. Olayda 1'i Thomson marka makineli olmak üzere 5 tabanca, 1 pompalı tüfek ele geçirilmişti.

12 ŞÜPHELİ TUTUKLANMIŞTI..
Cinayetle ilgili olarak soruşturma sonucunda 27 Haziran Pazartesi gününe kadar Adliyeye sevk edilen şüpheli sayısı 17’e yükseldi, bunlardan 12'si tutuklanmıştı.

Asayiş Şubesi ekiplerince yürütülen soruşturma sonucunda olayla ilgili olarak aranan H.K. ve Ç.K. adlı şüpheliler yakalanmış ve Nöbetçi Malatya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Cinayetle ilgili soruşturma kapsamında daha önce Selim K., Cumali K., Mücahit A., Mehmet T., İsra E.K., İnan Y., Mehmet A., Şinasi A. , Seda B. ve Mehmet  A. tutuklanmışlardı.

Soruşturma kapsamında daha önce N.Ç. ve F.D. adlı şüpheliler savcılık ifadelerini ardından salıverilirken, şüpheliler E.E., E.E. ve M.E. ise sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince Adli Kontrol koşuluyla serbest bırakılmıştı. 

malatyahaber.com- iha

FOTO: Ölen İsmail Artuç.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Muratt (1 yıl önce)
    Son olaylar umarım herkese ders olur. Herkesin psikolojisi ekonomik koşullardan dolayı zaten bitik, millet çatacak yer arıyor. Son olaylardan sonra herkes daha tedirgin çarşıda yürürken. Efendiliğimizden ödün vermememiz gerekiyor anlık sinirle hareket edenlerin ya da kolay para kazanmak isteyenlerin sonu ya cezaevi ya mezarlık. Bu kural hiç şaşmıyor. Yunus ve sivil polislerin sayısı daha arttırılmalı. Kahveciler sokağı, beş konaklar, Akpınar, Cezmi kartay, hürriyet ve sümer parkı civarında daha çok denetimler yapılmalı. İş hanı ve çay ocaklarında daha sık GBT ve asayiş uygulamaları olmalı. Cadde ve sokakta araç denetimleri hergün belirli ve farklı noktalarda yapılmalı. Bu tedbirler daha çok insanın yakalanmasını sağlayacak ve olay çıkarmak isteyenlere karşı caydırıcı olacaktır. Devlet gücünü bu ve buna benzer kişilere gösterecek ki yeni yetişen genç nesil bunun farkında olup daha az hata yapsın.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • yüreğine sağlık kral milletin yüzünde şer bela akıyor çarşıya pazara temkinli çıkılıyor uyuşturucu hap almış başını gidiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sabit vatandaş44 (1 yıl önce)Muratt isimli kullanıcı yorumuna
    Herkesin polisi vicdanidir. Her bir birey başına birer polis diksen yapan yapacağını yine yapar. Önemli olan ıslah, ıslah olmadıktan sonra ne yaparsan yap boş. İnsanı vicdani medeni olmadıktan sonra .
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Fuzuli (1 yıl önce)
    20 seneden belli malatyada gayri meşru işler yapan bütün kişiler çoğu genç yaşta mezara girdiler yada ömürlerini büyük Ceza alarak Cezaevlerinde yitirdiler. Gerek varmıydı bu işlere bu dünya kimseye kalmaz en güzeli beyfendilikdir.
    %95
    %5
    Yanıtla