SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale Belediyesi Villa Yapımından Vazgeçti, Arsalarını Satıyor

Kale Belediyesi Villa Yapımından Vazgeçti, Arsalarını Satıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da  sosyal konut politikasına ters bir şekilde varlıklı kesime villa yapmayı hizmet projesi diye kamuoyuna sunan Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerinden sonra villa yapımına girişen Kale Belediyesi tepkiler üzerine bu projesinden vazgeçerek, söz konusu arsaları satışa çıkardı.

Kale Belediyesi tarafından mülkiyeti belediyeye ait olan, Düztarla Mahallesinde 11 parselde Karakaya Baraj Gölü manzaralı kat karşılığında villa yapımı için 20 Eylül 2022 tarihinde yapılmak üzere ihale düzenlediği arsaları bu kez satış için ilana çıkardı.

Kale Belediyesinin villa yapımı için çıktığı ihaleye tepkiler üzerine bu projeden vazgeçtiği öğrenilirken, bu kez villa yapımı için ayrılan Düztarla Mahallesindeki 11 adet arsayı satışa çıkartıldı.  Kale Belediyesinin ilanında “villa arsaları” için 368 bin TL ile 283 bin TL arasında muhammen bedel konuldu.

Kale Belediyesinin villa arsalarının satış ihalesinin 18 Ekim 2022 tarihinde yapılacağı kaydedildi.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet (1 yıl önce)
    Kale belediyesi bu alanlara insanların ilgisini çekecek bazı şeylerin yapılması gerekiyor. Üç tarafı su alanı olmasına rağmen Yeşilyurt kadar ilgi görmüyor maalesef. İyi bir şehir plancısı buraya canlılık katabilir, ilçenin gelişmesine katkıda bulunabilir.
    %100
    %0
    Yanıtla