SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Farnolle'nin En Çok Zorlandığı Maç

0
Güncellendi - 2019-01-07 02:02:08
Kaleci Farnolle'nin En Çok Zorlandığı Maç
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyasporun Beninli kalecisi Fabien Ceddy Farnolle, ligin ikinci yarısında, ilk yarıda yakaladıkları başarının tesadüf olmadığını göstererek, takımı iyi yerlere taşıyacaklarını söyledi.

Farnolle, takım olarak iyi bir ilk yarı geçirdiklerini ifade ederek, “Ligin ilk yarısını istediğimiz yerde tamamladık. Ligin ikinci yarısını daha iyi geçirmeye çalışacağız. Çalışmalarımızı da o yönde sürdürüyoruz” dedi.

Beninli kaleci, ligin ilk yarısında sergiledikleri performansın üzerine koyarak ikinci yarıya başlayacaklarını belirterek, “Kamp çalışması verimli geçiyor. Kamp yaptığımız saha, tempomuz ve çalışmalar iyi gidiyor. İkinci yarıya iyi başlamamamız için hiçbir neden yok. Onun için iyi çalışıyoruz. Ligin ikinci yarısında, ilk yarıda yaptıklarımızın tesadüf olmadığını kanıtlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Farnolle, ligin ilk yarısında en zorlandığı karşılaşmanın Demir Grup Sivasspor maçı olduğunu kaydederek, “Beyin olarak Sivasspor maçıydı. Bir de Alanyaspor maçı, orada bir hayli müdahalelerim oldu” dedi.

Penaltı kurtartışlarıyla dikkat çeken başarılı eldiven, penaltı anında yaşadıklarıyla ilgili, “Penaltı olduğu zaman amacımız onu kurtarmak. Her türlü haliyle penaltıyı kurtarmak istiyorum. Bunun için konsantre oluyorum, futbolcuyu son ana kadar bekliyorum. Buna öz güvende aşıladığınız zaman şuana kadar penaltı konusunda başarılı olduğumu söyleyebiliriz” açıklamasında bulundu.

Fabien Farnolle, Malatya ve Malatyalıları çok sevdiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Sahada ruhunuzu ortaya koymanız gerekiyor. Ben her maçta sahada o ruhu yansıtmaya çalışıyorum. Sonuçta biz bu kulüp için varız. Daha da çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu kulübün iyi yerlere gelmesini sağlayacağız. Malatya halkına da çok teşekkür ediyorum. Bana sahip çıktılar, bende onun karşılığını sahada performansımla vermeye çalışıyorum.”

Tecrübeli kaleci, kariyer planlamasına ilişkin, “Futbol kariyerinde planlama yapmak ne kadar doğru bilmiyorum, tabi ki hedefleriniz olacak ama planlama size bağlı olmuyor. Çünkü bunun içerisinde sakatlıklar, kötü performanslar, şansızlıklar var. Şuanda ki tek hedefim burada iyi bir performans sergilemek. Kulüp başkanımız, yöneticilerimiz, hocalarımız benden memnunlarsa tekrar masaya oturup sözleşme imzalarız. Ben buraya alıştım ve çok sevdim. Tabi yeni sözleşme için kararı verecek olan ben değilim. Ben kendi yükümlülüğümü yerine getirip, sahada en iyisi olmaya çalışıyorum. Bunun kararını başkaları verecek, ben tüm samimiyetimle burada kalmak isterim” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kernekliali (5 yıl önce)
    Bu kalecimizide boutaib e yaptığımız şeyi yaptık hatta sezonbaşı resmen kovaladık oysa bugün süper ligin en iyi kalecilerinden biri oldu.hatta bizim vazgeçilmezimiz oldu.Artur mina içinde aynı kötülüğü yaptık bugün başımızın tacı oldu.Her transferde bu kadar şanslı olamayabiliriz.insan harcamak o kadar kolay olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Evet Farnolle nin o meşhur ruhunu Bursaspor deplasmanında 90+7 de rakip Aytaç ın kullandığı penaltı öncesinde kale direk aralarını korumaya alırken canlı izledik. Teşekkürler Farnolle ellerine ve eldivenlerine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Eline,yüreğine sağlık, KARA PANTER hizmetlerinin artarak devam etmesi tek dileğimiz...........
    0
    0
    Yanıtla