SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon Melet Deresi'ne Uçtu, 1 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Adana karayolunun 38. kilometresinde sabah 05.30 sıralarında meydana geldi. Fethi Yasak yönetimindeki 44 EH 097 plakalı kamyon, Suçatı Köyü civarında (Gülderesi) Melet Deresi'ne uçtu. Adana'dan Malatya'ya portakal getirmekte olan Fethi Yasak, olay yerinde hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

DİĞER KAZALAR..
Atatürk Anıtı kavşağında saat 06.30 sıralarında E.K. yönetimindeki oto ile B.A. yönetimindeki oto, çarpıştılar. Kazada sürücülerden B.A. yaralandı.

Halfettin Mahallesi Sabuncu Sokak üzerinde 60 yaşındaki M.H.A.’ya sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araç çarptı. 09.20’deki kazada yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, polis çarpıp kaçan otoyu ve sürücüsünü saptamaya ve yakalamaya çalışıyor.

Yeni Sanayi Sitesi 2. Caddede A.B.G.’nin yönetimindeki otonun, A.K. yönetimindeki motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü Asker Hastanesi’ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldı.

Çevreyolu Viraj Kavşağında M.A. yönetimindeki oto ile giderken, dönüş yaptığı sırada, sağ ön kapısının açılması sonucu araçta bulunan 30 yaşındaki eşi C.A., aşağıya düşerek yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hacıabdi Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde M.Ç. yönetimindeki otoyla giderken, aniden yola çıkan 18 yaşındaki F.A.’ya çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Eski Buğday Pazarı Minibüs terminali içerisinde B.D. yönetimindeki oto ile, H.P. yönetimindeki otoya, arkadan çarptı ve daha sonra duramayarak K.C.’ye ait otoya da zarar verdi. Kazada B.Y.’ye ait işyeri de zarar gördü. Kazada H.P. hafif yaralandı.

Akpınar İzollutepe Minibüs Durağındaki kazayla ilgili ifade veren R.B. adlı şahıs, Y.P. ile birlikte iken geri manevra yapan minibüsün kendilerine çarptığını, daha sonra araçtan inen F.İ. ve M.A. adlı şahısların kendilerine bağırdıklarını, bunlardan M.A.’nın da tekme attığını öne sürdü.

Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesinde Y.G. yönetimindeti otoyla, E.A. yönetimindeki oto çarpıştılar. Kazada araçlar hasar gördü.

Çevreyolu Büyük Şire Pazarı civarında A.G. yönetimindeki araçla giderken, karşıdan karşıya geçmekte olan 38 yaşındaki Y.G.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Şeker Fabrikası karşısında, yeni aldığı ilaçlama makinesini çapa makinesine takarak köyüne gitmekte olan A.İ.C. adlı şahıs, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol ortasındaki refüje çarparak yaralandı.

Karakavak mevkii Afra Alış Veriş Merkezi önünde S.K. yönetimindeki oto ile giderken, karşıdan karşıya geçmekte olan 8 yaşındaki E.Ç.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan Mehmet Yiğit yönetimindeki 44 FK 420 plakalı kamyonet, saat 04.30 sıralarında sürücünün direksiyon başında uyuklaması sonucu yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazada araçta bulunan Ramazan Burhan Ağırdağ yaralandı.

Arapgir- Malatya karayolunun 4. kilometresinde Mehmet Yüklü yönetimindeki 44 KC 988 plakalı oto, aniden yola çıkan köpeğe çarptı ve araç hasar gördü.

Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı beldesinden ilçeye gitmekte olan Hasan Abdusamet Avcı yönetimindeki 44 KH 022 plakalı araç, karşıdan gelen aracın uzun farlarının sürücünün gözünü alması sonucu, yoldan çıkarak şarampola devrildi. 00.30 sıralarındaki kazada araçta hasar meydana geldi.

FOTOĞRAF: Doğanşehir Suçatı yakınlarındaki trafik kazası.. (Cahit KAYGUSUZ)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız