SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonla Nakledilen Bekçi Kulübesinde 40 Kilo Uyuşturucu

Kamyonla Nakledilen Bekçi Kulübesinde 40 Kilo Uyuşturucu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis, uyuşturucu gizlenen ve kamyonla batı illerine nakledilmekte olan bekçi kulübesinin duvarlarına gizlenmiş 40 kilo skunk* uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

Malatya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kale uygulama noktasında durdurulan bir kamyona yüklü bekçi kulübesi dikkat çekti. Türkiye’nin yer yerinde yapılma ihtimali bulunan bekçi kulübesi önce narkotik köpeği ile arandı. Narkotik köpeği tepki verince kulübe kamyondan indirilerek söküldü.

İş makinesi yardımı ile indirilen bekçi kulübesinin dış cephe içerisine gizlenmiş vaziyette 70 paket halinde 40 Kilo SKUNK maddesi ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak kamyon sürücüsü ve olayla bağlantılı olduğu tespit edilen bir şahıs Elazığ’da gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen iki şüpheliden kamyon sürücüsü adli kontrol hükümleri ile serbest bırakılırken, diğer şüpheli tutuklandı.

*SKUNK: Esrarın hammaddesi hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddedir.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Bülent (1 yıl önce)
    Heryerde herkes denetlenmeli ve uyuşturucu cezası indirimsiz 50 yıl yapın bak hangi köpek satıyor görelim! cezalar artmasa her türlü pislik türüyor cezalar caydırıcı değil hırsızlık cezasını 20 yıl yap kimse yapıyormu görün RABBİM pislikler den uzak etsin!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    UYUŞTURUCU satıcıları için her zaman yeni kişiler gerekli yoksa para nasıl kazanacaklar. Sn. Halkımız uyuşturucu ve silah kaçakçıları insanların başına bela.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Allah'ım ne günlere kaldık.
    %100
    %0
    Yanıtla