SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kan Bağışına Destek Plaketi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:45:12
Kan Bağışına Destek Plaketi
A- A+ PAYLAŞ

Kan kampanyasına destek veren AKP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt’a plaket verildi. 

 Kızılay Derneği Malatya Şubesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ''Türk Kızılayı Malatya Kan Bağışı Merkezi ile AK Parti Malatya Kadın Kolları Teşkilatı 3 gün süreyle kan bağışı organizasyonu düzenlemiştir. AK Parti Kadın Kolları Teşkilatının görevlendirdiği 20 kişilik AK Parti Kadın Kolları mensubu, elleriyle broşür dağıtarak halkı Kızılay çadır ve otobüsüne, kan bağışına davet etmişlerdir. Organizasyon süresince 242 kişi kan bağışında bulunmuştur. Akabinde Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av.M. Umut Yalçın ve Türk Kızılayı Malatya Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Osman Özgül önderliğinde 4 kişilik Kızılay heyeti Ak Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Sayın Emine Akkurt'a makamında teşekkür plaketi takdim etmiştir. Ak Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Sayın Emine Akkurtn da, bunun sadece bir başlangıç olduğunu, devamının geleceğini, Türkiye rekorunu kıracaklarını ifade etmiştir'' denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız