SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalboyu Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

0
Güncellendi - 2017-06-01 18:29:37
Kanalboyu Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kernek-Kanalboyu- İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı düzenlemesinin son etabı olan Kanalboyu ikinci kısım düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kaldırım, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı bölümde, asfaltlama çalışması yapılıyor. Kanalı 5 metre genişliğe çıkaran Büyükşehir Belediyesi, kanal yanlarına ise ahşap pervaz montajı yapacak. Derinliği 2.5 metre olan kanalın altına ise yağmur drenaj kanalları yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ramazan Bayramı’ndan önce kanal boyunu hizmete açmayı planladıklarını söyleyerek; “Kanalboyunun bütün altyapı çalışmalarını bitirdik. Üst yapı çalışmalarında da sona yaklaştık. Şu anda yolu asfaltlıyoruz. Kaldırım ve aydınlatmalar da tamamlandı. Caddemize eskisinden daha fazla ağaç diktik. Malatya geneline kent estetiğine uygun ıhlamur, likstürüm başta olmak üzere farklı birçok ağaç türünü dikiyoruz. Özellikle büyük boylu olanları tercih ediyoruz. Kanalımızın yanına estetik ahşap kaplamalar yapacağız. 5 metre genişliğe çıkardığımız kanal içinde de kaplama çalışmaları olacak. Çalışmalar bittiğinde burası da birinci kısım gibi güzel bir görünüme kavuşacak. Daha güzel bir Malatya için çalışıyoruz. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Bulent dogan (6 yıl önce)
    Allahın laneti israf eden zihniyete olsun....bu savurganlık nedir..15 yıldır para harciyonuz kanal boyunaa...bu islam..yazıklar olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat terzin (6 yıl önce)
    Hiç yapmasalar daha iyiydi iyice beton ve yürünmez olmuş,amaç siyaseti besleyen şirketlere ve müteahhitlere para aktarmak.Daha çok sökülür kazılır 15 yılda gelinen nokta;köyleri boşalmış,şehre akın ettirilmiş,suyu yetersiz,alt yapı yetersiz,talannedilen,yeşil den betona dönmüş bir malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin06 (6 yıl önce)
    Ne yapılsa eleştiri oluyor şu memlekette...yol dar olur niye geniş olmadı,asfalt olur niye kaldırım olmadı,bu hafta açılı denir niye açılıyor denir,yapılır niye yapıldı denir,yapılmaz niye yapılmadı denir...Vesselam bu memlekette bişey yapmakta zor yapmamakta zor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Cemal akın eski hal binası 52 trilyona satıp bu paranın bir kısmı ile kanal boyunu 1 metre yükselterek o toprağın üstüne taşları döşetmişti. Toprak oturunca da çukurlar oluştu. Malatyalı buradan geçerken bütün taşlarını düşürüyordu. Yıllarca hepimiz bu durumdan şikâyetçi olduk. Şimdi ise daha az akılı biri çıkıp bu kanalı ikiye böldü. İki farklı yolumuz ve kanalımız oldu. Vizyonu olmayanın misyonu da ancak bu kadar olur. Ne diyelim. Allah akıl ve fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    1. Kanalboyu ve 2. Kanalboyu arasındaki bütünlük bozulmuş, 2. Kanalboyunda neden kanal genişletildi, 1. Kanalbyunda kilit taş kullanılırken 2. Kanalboyu neden asfalt oldu, yanılmıyorsam 2. Kanalboyunun elektrik direkleri de farklı. Bence hepsi aynı olmalıydı bütünlük bozulmamalıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • bunları.biliyormusunuz (6 yıl önce)
    bunlar neden yolları bu kadar daraltıyolar,dertleri ney yani tek şerit yapmışlar biri dursa yolcusunu indirse arkada trafik felç.Aynısını güzelim farhir kayahanda yaptılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (6 yıl önce)
    Nasıl yanı son derken hafta açılacak mı? yoksa geçikmeden zaman kazanmak için milletin tepkisini çekmemek için yapılan bir açıklamama mı bence orada işler en az 1 ay daha sürer bu nasıl son.
    0
    0
    Yanıtla
  • arda (6 yıl önce)
    Belediye hizmet yaparken ayrımcılık yapıyor.Her yere eşit olarak hizmet vermiyorlar.Şu asfaltı dökülen kanal boyu bir kaç sene önce yine yeniden yapılmıştı.Bu kadar kısa süre içinde neden yeniden bir ton masraf yapılarak değiştirdiniz, yazık benim bulunduğum mahalle merkeze 20 dk yürüme yolunda 2 yıldır asfaltı yapılmamış durumda bekliyor yazık.Ben vergimi veren bir vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (6 yıl önce)
    Asfalt yerine arnavut kaldırımı döşense daha güzel olurdu önceki gibi
    0
    0
    Yanıtla