SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karahan Tüneli'nde Sıkıntı Yok"

0
Güncellendi - 2020-08-06 21:36:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ mevkiindeki Karahan Tünelinde herhangi bir kapanma söz konusu olmadığını ifade ederek, Gürkaynak Kavşağında yaşanan çökme nedeniyle yolun eski yoldan verilmek zorunda kaldığını söyledi.

Karahan Tüneline varmadan Gürkaynak kavşağında çökme nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü’nün bölgede heyelan ıslahı çalışması başlattığını aktaran Milletvekili Hakan Kahtalı, hazırlanan 185 adet fore kazığının kavşağa yerleştirilmesi işlemi nedeniyle yolun bir süreliğine eski yoldan verildiğini söyledi.

Karahan Tüneli’nde hiçbir sıkıntının olmadığını ancak tünele varmadan önceki Gürkaynak kavşağında meydana gelen heyelan nedeniyle kavşağın bakıma alınmak zorunda kaldığını anımsatan Kahtalı, şuanda devam eden çalışmaların Kasım ayında tamamlanacağını ve bununla birlikte geçişlerin yeniden Karahan tüneli üzerinden sağlanacağının altını çizdi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ali (3 yıl önce)
    Seçim yaklaşıyor diğer seçimde 3 defa açtılar.bu secimdede açılış yaparlarsa şaşmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Yazık günah
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (3 yıl önce)
    aylardır kapalı birde bu vekil malatya vekilimi ilk defa görüyoruz kendisini
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezgin (3 yıl önce)
    Haziran -Kasim 5 ay bu kazıkları takmak o kadar uzunmu sürüyor ,artık hicbirseyinize inanç kalmadı ,enflasyon gercekmi ? Corona sayısı gercekmi ? İşsiz sayısı gercekmi ? Herşeyden geçtim açıkladığınız deprem siddeti bile gerçek değil...yazık günah şeffaf olmak niye korkutuyor sizi !
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (3 yıl önce)
    Sıkıntı yok ya aylardır kapalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (3 yıl önce)
    Vekilim yazik gunah tek serit bukadar arac bicerdover yollari kapamis elazig bakin karayolari bizden iyi beylerderesi kopru cokuntu var ? Malatya yakismiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap (3 yıl önce)
    ne oluyoruz be bu kaçıncı türkiyenin her yerine yüzlerce onlarca tünel köprü yaplıyo hepsi mükemmel mimarlıkla mükemmel şekilde işlevini görürken bize yapılan köprüde tünelde daha 2. senesinde 3. senesinde arızalar vermeye başlıyo neden bizimki böyle oluyo hiç araştırdınızmı şehrin yetkililerine soruyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    bir işi de düzgün yapın ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Lvt (3 yıl önce)
    O yol tünel açıldığı ilk aylar çökmeye başladı zaten kaç sene tek serite trafik verildi zamanında neden önlem almadınız peki
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Yol yapılalı ne kadar olmuş ki çöküyor? Hadi neyse çöktü, bununla ilgili bilgiyi neden Karayolları Genel Müdürlüğü değil de bir vekil veriyor? Anlayan beri gelsin, devlet olmuş parti demek ki...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir müteahhit zengin olmuştur doymaz bunlar.devlet tekrar para harcar başka bir müteahhit zengin olur.bu hep böyle gider.
    0
    0
    Yanıtla