SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakaya Baraj Gölünde Tehlike Anları.. Kapağı Kopan Feribot Sürüklendi

Karakaya Baraj Gölünde Tehlike Anları.. Kapağı Kopan Feribot Sürüklendi
A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj Gölü'nde fıırtına nedeni ile feribotun kapağı koptu. Feribotun içindeki yolcular ve araçlar, başka bir feribotun yanaşıp kapağı indirmesi ile tahliye edildi.

Olay, Malatya-Baskil seferi yapan Aslantepe isimli feribotta yaşandı. Edinilen bilgilere göre, önceki gün sabah saatlerinde yoğun fırtına nedeni ile Fethi Sekin feribot iskelesinde kapağa bağlı halatın kopması sonucunda kapak suya düştü. İçinde yolcu ve araçların bulunduğu feribot, rüzgarın etkisiyle sürüklenerek açıldı. Bu sırada başka bir feribot, su üstünde kapağını diğer feribotun içerisine açarak yolcu ve araçları tahliye edip iskeleye döndü.

Yolcular büyük bir tehlike atlatırken, o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ATİLLA (1 ay önce)
    Malatya Baskil arasına karayolu köprüsünün yapılması artık farz oldu (ya mevcut demir yolu köprüsü üzerine yada Leylek kanyonu girişine) illa bir gemi faciası daha mı yaşansın ki yetkililer önlem alsın buradan Elazığ ve Malatya milletvekillerine ve bürokratlarına sesleniyorum duyun artık feryadımızı daha ne bekliyorsunuz...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 ay önce)
    Arkadaşlar vallahi o feribotlara cesaret edip nasıl biniyorsunuz bilmiyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fribot Mağduru (1 ay önce)
    Arkadaş bir köprü yapmadılar rezillik... Millet kelle koltukta gidiyor. Getirdiğiniz gemilerde size benziyor. Marmarada seyahat eden BUDO gemilerine bak birde bunlara Fırtına orda daha fazla ama gemiler güvenli Ticaret Malatya ile Kayısı Malatya ile Malatyanın kalkınması için çok önemli yapın bir köprü bitsin bu çile.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mlx (1 ay önce)
    O feribotlara gerekli bakımları ve kontrolleri yapıldığını sanmıyorum. Allah korusun yıllar önce feci bir olay yaşanmıştı. Tekrar olmasın. O yüzden yetkililer gerekli denetimi yapmalı.
    %97
    %3
    Yanıtla