SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karaveli, Adanaspor'un Yeni Teknik Direktörü

Karaveli, Adanaspor'un Yeni Teknik Direktörü
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş'tan ayrılmanın kendisi için kolay olmadığını söyleyen Adanaspor Teknik Direktörü Önder Karaveli, “Adanaspor’dan gelen teklif neticesinde başkanımızdan izin istedim, o da verdiği sözü tuttu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün burada olma sebebim Adanaspor’un bana anlattığı projeye inanmamdır” dedi.

Spor Toto 1. Lig'de topladığı 7 puanla 12. sırada yer alan Adanaspor, Mustafa Kaplan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Önder Karaveli’yi getirdi. Turuncu-beyazlı ekiple 1 yıllık sözleşme imzalayan Karaveli, bugün Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’nde basın toplantısı düzenledi.

“Heyecanı kaybettiğim gün antrenörlüğü de bırakmayı düşünüyorum”
Adanaspor’un hak ettiği yerin Süper Lig olduğunu dile getiren Önder Karaveli, “Hayatım boyunca inanmadığım hiçbir şeyin içinde olmadım. Ne iş anlamında, ne de özel hayatımda hep inandığım ortamlarda bulundum. Bugün de burada olma sebebim Adanaspor’un bana anlattığı projeye inanmamdır. Furkan Akgül ile Bulgaristan’dayken telefonda görüştüm. Ben o telefon görüşmesi bittiğinde açık söylemek gerekirse Adanaspor’da olmaya karar vermiştim. Asıl kararı ise 1 sonraki güne bıraktık. Ben kendi adıma kararı vermiştim, çünkü beni heyecanlandırdı. O heyecanı kaybettiğim gün antrenörlüğü de bırakmayı düşünüyorum” diye konuştu.

Adana, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız