SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katili Babası!

A- A+ PAYLAŞ

Eşini döverek burnunu kıran ve hastanelik eden şahsın, eşi hastanedeyken küçük kızını da döverek komaya soktuğu, hastaneye kaldırılan küçük kızın kurtarılamadığı bildirildi.

M.K. adlı kız çocuk, annesi 33 yaşındaki V.K. tarafından Devlet Hastanesi’ne getirildi. Durumu kötü ve şuurunun kapalı olduğu bildirilen çocuk tedavi altına alınırken, annesi V.K., polise verdiği ifadede, eşi 31 yaşındaki Y.K.’nın kendisini dövmesi nedeniyle burnunun kırık olduğunu, bu nedenle Turgut Özal Tıp Merkezi’nde ameliyat olduğunu ve hastanede yattığını, eşinin çocuklarına baktığını, telefonla arayıp çocukları sorduğunda, eşinin M.K.’nın hareketsiz yattığını söylemesi üzerine hastaneden eve geldiğini, kızını yatar vaziyette gözleri açık, yüzü gözü şiş halde bulununca, kucaklayıp Devlet Hastanesi’ne getirdiğini, kızını da eşinin dövdüğünü düşündüğünü ve şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis bu ifade üzerine Y.K. adlı şahsı gözaltına aldı.

Hastaneye kaldırılan 1 yaşlarındaki kızın kurtarılamadığı öğrenildi.

Bu arada Pütürge ilçesinin Hatip Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki M.E. polise başvurarak 21 yaşındaki kızı D.Z.’nin kayıp olduğunu bildirdi. Polis araştırmasını sürdürürken, eve geri döndüğü saptanan D.Z.’nin ifadesinin alındığı, genç kadının 20 yaşındaki eşi S.Z. ve 50 yaşındaki kayınpederi R.Z.’nin kendisine şiddet uygulaması nedeniyle evden ayrıldığını söylediği bildirildi. Polis baba oğlu yakaladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız